Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4897
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    612162

Auteurs van dit blog

Puur NL gaat verder als RADIONL


de redactie

1425 weergaven

Selectie_137.png.43de0205f7a30a0e75ae50fc51e3c7cd.pngVanaf 1 december gaat er een samenwerking van start met gevolgen voor de regionale radiostations Puur NL, RADIONL en Radio 8FM.


Puur NL
Puur NL gaat verder als RADIONL en de volledige productie wordt overgeheveld naar Sneek. Liefhebbers van Nederlandstalige muziek in Brabant en Zeeland worden op hun wenken bediend met de forse uitbreiding van live programmering die RADIONL biedt.


Radio 8FM
Door de ontstane samenwerking zal Radio 8FM ook gebruik kunnen gaan maken van de gecentraliseerde techniek in Sneek waar ook RADIONL gebruik van maakt. De huidige programmering (waaronder het live programma 'Wakker Brabant') zal wijzigingen ondergaan; in plaats van 3 programma medewerkers wordt dat nog door 2 medewerkers gedaan. Formattechnisch zal Radio 8FM de komende tijd nog verder toegroeien naar de kern zoals in hun slogan 'De Nummer 1 in Classic Hits'.


Regionale Radio Groep
Regionale Radio Groep, momenteel faciliterend voor productie van Radio 8FM en Puur NL, behoudt haar taken in inhoudelijke productie van station Radio 8FM. Daarnaast wordt Regionale Radio Groep exclusief verantwoordelijk voor de verkoop van regionale reclameverkoop van Radio 8FM en RADIONL in Noord-Brabant. Bovenstaande wijzigingen hebben tot gevolg dat er voor twee werknemers bij Regionale Radio Groep in Rosmalen geen werk meer is vanaf 1 december. Wel streeft Regionale Radio Groep naar een uitbreiding van de regionale salesforce om haar verantwoordelijkheden optimaal te kunnen vervullen.


Regionaliteit eisen
Deze bundeling van krachten is grotendeels terug te voeren op nieuwe uitleg van regionaliteitseisen in de onlangs verlengde vergunningen. Door minutieuze controle op regionaliteit te wordt het voor regionale radiostations steeds moeilijker om onafhankelijk te blijven zorgen voor programmering en techniek. In samenwerking kunnen de radiozender beter inspelen op de wettelijke eisen. 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.