Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4904
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    614595

Auteurs van dit blog

Duitse Dag op Radio M Utrecht


de redactie

2439 weergaven

594018c369da8_RadioMUtrecht.png.429d6457d5c25dfa77842606b5155c03.pngVrijdag 19 januari presenteert Radio M Utrecht de Duitse Dag. Naast de hele dag Duitse hits is in het lunchprogramma Aan Tafel! Dennie Christian te gast. Vanaf 14:00 uur presenteren Henk Mouwe en Jos van Heerden de Duitse 30. De luisteraars van Radio M Utrecht maken deze gezellige dag ook kans op een Duits prijzenpakket bij de spelletjes.
 

Radio M Utrecht eindredacteur Pieter Vorage: “Het wordt weer een groot feest met de hele dag Duitstalige klassiekers van artiesten zoals Helene Fischer, Andrea Berg, Juliane Werding en Peter Maffay. We laten onze luisteraars graag genieten van de echte Schlagers en de Neue Deutsche Welle en meer!”

 
Dennie Christian in Aan Tafel!

Vanaf 12:00 uur is zanger Dennie Christian speciale gast in het lunchprogramma Aan Tafel!. Hij praat met Conny Kraaijeveld over het artiestenleven in Duitsland en Nederland, de Duitse muziek en cultuur.
 

De Duitse 30 met Henk Mouwe en Jos van Heerden
Presentator en groot liefhebber van Duitstalige muziek Henk Mouwe presenteert samen met Jos van Heerden de Duitse 30. Deze Top 30, samengesteld door de luisteraars van Radio M Utrecht, is te beluisteren vanaf 14:00 uur. Stemmen kan tot en met donderdag 18 januari via rtvutrecht.nl/top30. Stemmers maken kans op een Duitse prijzenpakket.

 
De Duitse Dag is op vrijdag 19 januari op Radio M Utrecht te beluisteren. Radio M Utrecht is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.