Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4877
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    603134

Auteurs van dit blog

De genomineerden voor de 100% NL Awards zijn bekend


de redactie

552 weergaven

100pNL.png.883a0fbe21e2eb6d11e31998a76d02dc.pngVandaag zijn de genomineerden voor de 100% NL Awards bekendgemaakt. Zoals elk jaar kan er in verschillende categorieën gestemd worden op diverse Nederlandse bands en popartiesten. De grote kanshebbers voor dit jaar zijn: BLØF, Marco Borsato, Miss Montreal en Nick & Simon. Deze helden uit de Nederlandse popmuziek zijn allemaal in vier verschillende categorieën genomineerd. Via de website van 100% NL kan er door iedereen gestemd worden op zijn of haar favoriet.


De 100% NL Awards worden sinds 2009 uitgereikt en zijn inmiddels uitgegroeid tot de grootste publieksprijs voor Nederlandse popartiesten. Op 20 februari 2018 zal compleet muzikaal Nederland zich verzamelen in Club Panama in Amsterdam. Hier worden de winnaars van de verschillende categorieën bekend gemaakt die door de 100% NL luisteraars zijn gekozen. Diverse artiesten zoals Guus Meeuwis, Marco Borsato, Ali B, Nick & Simon, Miss Montreal en Kensington hebben al eens een 100% NL Award in ontvangst mogen nemen.


Ronald Sebök, Station Directeur 100% NL: “2017 was een topjaar voor de Nederlandse muziek. Veel Nederlandse artiesten domineerden de hitlijsten. Van Armin van Buuren tot André Hazes. Kensington vulde vijf avonden de Ziggo Dome. Ik kijk uit naar 20 februari waar we met alle artiesten die 100% NL succesvol en uniek maken een goed feestje gaan vieren.”


De 100% NL Award voor ‘Muziekmoment van het Jaar’ werd vorige maand aan MAAN uitgereikt. De 100% NL ‘Oeuvre Award’ ging dit jaar naar Anouk. Twintig jaar na haar doorbraak met ‘Nobody’s Wife’ werd de populairste rockzangeres van Nederland bekroond voor haar hele muzikale oeuvre. De 100% NL Awards wordt mede mogelijk gemaakt door Fleurop. Kaarten voor deze avond zijn niet te koop, maar exclusief te winnen bij 100% NL.

 
100% NL

Op 100% NL hoor je de hits van Marco Borsato, OG3NE, Armin van Buuren, Miss Montreal en Douwe Bob. Maar ook van Guus Meeuwis, Kensington, Nick & Simon en Ali B. 100% NL is namelijk hét radiostation met de hele dag door de unieke mix van de beste muziek van Nederlandse bodem.
Verder is 100% NL het station van de ochtendshow met Lars, elke werkdag van 06:00 uur tot 10:00 uur. Ook hoor je de middagshow met Koen, elke werkdag tussen 16:00 uur en 19:00 uur.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.