Spring naar bijdragen

538Koreoke: Superster Lee Song komt aan in Nederland


de redactie

1128 weergaven

Hoog bezoek voor 538-dj Edwin Evers vandaag. Hij ontvangt Lee Song: de grootste Zuid-Koreaanse karaokesuperster van dit moment. De populaire Koreaanse artiest heeft zijn drukke agenda vrijgemaakt om  in 'Evers Staat Op' het startschot te geven van 538Koreoke. Met 538Koreoke kunnen luisteraars in de 538 app bekende Nederlandse hits in het Koreaans meezingen, ook wel 'koreoke-en'. Luisteraars leren met de app koreoke-en als een pro en komen daarmee optimaal in de stemming voor de Olympische Winterspelen in PyeongChang.


538Koreoke
De komende drie weken is er tijdens 'Evers Staat Op' iedere ochtend een Nederlands nummer in het Koreaans te horen, waarna het aan de luisteraars is om de hit te raden. Zodra het nummer geraden is, kunnen de luisteraars via de app meedoen en de hit zelf in het Koreaans zingen. De eerste twee weken maken luisteraars met hun inzending kans op een compleet verzorgde reis naar de Olympische Winterspelen in PyeongChang. In de derde week maken luisteraars kans op kaarten voor de inhuldiging van de medaillewinnaars.


Evers Staat Op in PyeongChang
538 volgt onze Olympische sporthelden deze winter in de strijd naar het Olympisch goud en gaat mee naar PyeongChang in Zuid-Korea. De ochtendshow ‘Evers Staat Op in PyeongChang’ wordt van maandag 12 tot en met vrijdag 23 februari live uitgezonden vanaf de andere kant van de wereld, het programma is in Nederland te horen op het reguliere tijdstip tussen 06:00 en 10:00 uur. Edwin Evers en zijn team ontvangen de topsporters en artiesten in de 538-studio in het Holland Heineken House.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.