Spring naar bijdragen

‘Sex On Fire' nummer 1 in Radio Veronica 00’s Top 500


de redactie

1404 weergaven

‘Sex On Fire’ van Kings Of Leon staat dit jaar op nummer 1 in de Radio Veronica 00’s Top 500. De track die in 2008 de wereldwijde doorbraak voor de band uit Nashville betekende, heeft ‘Viva La Vida’ van Coldplay van de troon gestoten. De Britse band stond vorig jaar nog op nummer 1, maar moet dit jaar genoegen nemen met de tweede positie in de hitlijst die van 5 t/m 9 maart te horen is bij Veronica. De hele week staat het muziekstation in het teken van de zeroes met de beste 500 hits uit het decennium waarin acts als U2 en Anouk niet weg te denken waren uit de hitlijsten. 


Top 5

  • Kings Of Leon – Sex On Fire
  • Coldplay – Viva La Vida 
  • The Black Eyed Peas – I Gotta Feeling
  • Linkin Park – In The End
  • Mark Ronson & Amy Winehouse – Valerie 

 
Kings of Leon voert de hitlijst aan, maar Coldplay en U2 zijn het meest succesvol in de 00’s Top 500. Beiden hebben vijftien noteringen weten te bemachtigen. Hiervan staan er vijf van Coldplay en drie van U2 in de top 100. Zo is ‘Clocks’ terug te vinden op nummer 13, ‘Fix You’ staat op nummer 33 en ‘Beautiful Day’ op nummer 7. Met elf hits is Anouk de meest succesvolle Nederlandse artiest in de Top 500. ‘Girl’ staat op nummer 14 en is daarmee de hoogst genoteerde hit van eigen bodem.

 
De 00’s Top 500 is iedere dag van 09.00 uur tot 19.00 uur te horen bij Radio Veronica. Ook 's avonds staat Radio Veronica in het teken van de zeroes en vanaf 19:00 uur komen alle hits van die dag nog een keer voorbij. De ontknoping van de hitlijst is op vrijdag 9 maart iets voor 16:00 uur. 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.