Spring naar bijdragen

Het Groot Nationaal Boekenweekontbijt live op NPO Radio 4


de redactie

595 weergaven

599dbd41b6377_NPORadio4.png.f0c66234957df471d20a44e2f8e9b31c.pngNPO Radio 4 verhuist vrijdag 9 maart naar Arnhem voor een live uitzending vanaf het groot Nationaal Boekenweekontbijt. Voor het vierde jaar op rij trapt de klassieke radiozender met het ontbijt de Boekenweek af. Van 08:00 uur tot 12:00 uur presenteren Margriet Vroomans en Ab Nieuwdorp de live-uitzending vanuit boekhandel Het Colofon aan de Bakkerstraat in Arnhem. De NPO Radio 4-presentatoren ontvangen gasten die allemaal een link hebben met het thema van de Boekenweek 2018: Natuur.


Luisteraars genieten niet alleen van een gezond en natuurlijk ontbijt, maar ook van spraakmakende gasten, live muziek en een bijzondere workshop: hoe bouw ik een wortelklarinet? Te gast zijn onder anderen Jan Terlouw, de schrijver van het boekenweekessay ‘Natuurlijk’ en Jelle Reumer; bioloog, hoogleraar, oud-directeur van het Natuurhistorisch museum en auteur van het boek ‘Natuur als misverstand’. Muziek is er onder meer van Niek Kleinjan, Daniel van der Hoeven, het Ardemus Saxophone Quartet en vocaal ensemble Kobra.


NPO Radio 4 | Klassiek komt bij je binnen
NPO Radio 4 is hét klassieke muziekplatform van Nederland. Met een onbegrensde liefde voor klassieke muziek laat NPO Radio 4 luisteraars de wereld van klassiek ontdekken: van klassieke hits tot nog nooit eerder gehoorde werken. Op ieder moment van de dag is NPO Radio 4 een gids voor de beginnende en gevorderde klassieke muziekliefhebber. Op radio, NPORadio4.nl, social media en Spotify deelt NPO Radio 4 op een toegankelijke manier zijn kennis, het ruime aanbod aan live registraties en zijn oog voor nieuw muzikaal talent.

 

Aanmelden voor het Groot Nationaal Boekenweekontbijt kan hier: www.nporadio4.nl

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.