Jump to content

Hitparadedag 2012


de redactie

352 views

De 15e editie van de landelijke ruil- informatie- en ontmoetingsdag voor verzamelaars en liefhebbers van Top 40 en andere hitlijsten, ofwel de Hitparadedag zal in Utrecht plaatsvinden op zondag 4 november 2012.

 

Locatie is Brasserie Vink (voorheen Restaurant ‘De Beerenkuil’). Deze kunt u vinden aan de Biltsestraatweg 102 in Utrecht. De zaal gaat om 10.00 uur open. De dag zal tot ongeveer 15.30 uur duren. De entreekosten bedragen 5,00 euro per persoon.

 

De Hitparadedag is dé jaarlijkse ontmoetingsdag voor iedereen die geïnteresseerd is in hitlijsten. De bezoekers komen uit alle windstreken in Nederland en zelfs ook uit Vlaanderen.

 

Er zullen veel hitparadedeskundigen aanwezig zijn, zoals, Top 40 ambassadeurs, de personen achter diverse internetsites en de belangrijkste leden van de ‘mailinglist’ Chartfreaks. Daarnaast zullen diverse gevorderde verzamelaars interessant materiaal op het gebied van hitlijsten kunnen laten zien. Sommigen nemen ook het nodige ruilmateriaal mee.

 

Er zal voldoende tijd zijn om met elkaar van gedachten te wisselen, verzamelingen te bekijken en te pogen via ruilcontacten de eigen verzameling uit te breiden. Tijdens de gezamenlijke sessie zullen de belangrijkste ontwikkelingen van het afgelopen jaar aan de orde komen.

 

Bent u geen actieve verzamelaar van hitlijsten of beschouwt u zichzelf niet als deskundige, dan is dat beslist geen reden om weg te blijven. Er is genoeg te zien en te horen om een leuke dag te beleven.

 

De Hitparadedag vindt op dezelfde locatie plaats als de afgelopen jaren. Deze is echter in andere handen overgegaan en als gevolg hiervan ook van naam veranderd. Brasserie Vink’ ligt, verscholen onder de bomen, aan de oostrand van Utrecht langs een uitvalsweg met gescheiden rijbanen, ongeveer 500m ten oosten van rotonde de Berenkuil (vóór het viaduct onder de A27).

 

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.