Spring naar bijdragen

Nieuw jinglepakket Radio M Utrecht


de redactie

891 weergaven

De regionale radiozender Radio M Utrecht krijgt een nieuw jinglepakket. Vanaf vrijdag 1 juni is de vormgeving op de zender te horen. De jingles met leadzang van Lisa Lois zijn geproduceerd door Top Format uit Haarlem en voor de muziek is gebruikgemaakt van echte instrumenten. Ook heeft Radio M Utrecht een nieuwe zenderstem.

 
Eindredacteur Pieter Vorage: “De afgelopen maanden is er met heel veel plezier gewerkt aan deze mooie klus en het resultaat mag er zijn! Met het nieuwe jinglepakket krijgt Radio M Utrecht een fris en eigentijds geluid passend bij de bekende muziek en de vriendelijke, positieve uitstraling van de zender.”

 
Het oude jinglepakket van Radio M Utrecht was in 2008 voor het eerste te horen en is ook gemaakt in studio’s van Top Format. Naar een uitgebreide pitch is ook dit keer weer gekozen voor het bedrijf.

 
Dave Albers van Top Format: “De nieuwe composities zijn geïnspireerd op de verschillende muziekstijlen die bij Radio M Utrecht te horen zijn. De jingles sluiten daarom naadloos aan bij het vertrouwde geluid waar de zender groot mee is geworden.”

 
Met de nieuwe vormgeving krijgt Radio M Utrecht ook een andere zenderstem. Bob van Beeten neemt de taak over van Marc van Amstel die na 12 jaar stopt als stem van Radio M Utrecht. De huidige vrouwelijke zenderstem Maya Eksteen blijft te horen.


Radio M Utrecht is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht.

  • Vind ik leuk 1

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.