Jump to content

Radio Oost gaat ‘Back to the 80’s’


de redactie

416 views

De programma's van Radio Oost gaan van 18 t/m 24 juni weer Back to the 80’s, het tijdperk van de beenwarmers, de val van de Muur, een gewonnen EK Voetbal en Beatrix die koningin werd.


De hele week hoor je de mooiste muziek uit de jaren 80 en worden herinneringen aan dit decennium opgehaald met de luisteraars. Natuurlijk is er een hitflitsquiz waarmee mooie 80’s prijzen zijn te winnen. Via WhatsApp en de Radio Oost Facebookpagina kunnen verzoekplaten worden aangevraagd en herinneringen worden gedeeld. Elke werkdag in KlaarWakker, tussen 06:00 en 09:00 uur, zijn er prijzen voor de mooiste 80’s poplimerick. Op vrijdagavond maakt Bert van Losser er vanaf 20:00 een swingende disco-avond van met de beste discohits uit de 80’s. Op zaterdagmiddag hoor je in Toppers van Toen, Treffers van Nu ‘de 80 beste uit de 80’s’. 

 
Swingend door de 80’s met de PPM Band!
Op vrijdag 22 juni vieren we de jaren 80 met een exclusief 80's foyerconcert van de geweldige PPM Band! bij RTV Oost in Hengelo. Na een flinke portie live muziek gaan we nog even lekker door op de afterparty met de dj's van RTV Oost. Kaartjes voor deze avond zijn de hele week te winnen op Radio Oost en op de Radio Oost Facebookpagina. Lekker terug in de tijd en swingen op de hits van Madonna, Duran Duran, Michael Jackson, Wham en vele anderen. Dus stop die schoudervullingen maar weer onder je bh-bandjes of in je ruime colbert, trek je beenwarmers aan, toupeer je haar en spuit er een kleurtje in. We maken er een dolle avond van!

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.