Spring naar bijdragen

Ludieke Dacia activatie bij 538 sleept RAB Award binnen


de redactie

665 weergaven

Dacia en Talpa Radio hebben met de vier dagen lange activatie 'Blijf erin en win' op Radio 538 de Radio Advertising Award voor ‘Beste Branded Content Case’ gewonnen. Vanavond werden de reclameprijzen voor het medium radio uitgereikt en voor het derde jaar op rij mocht 538 de Award in ontvangst nemen.


Bij de beoordeling bekijkt de jury of de merkwaarden van zowel de radiozender als van adverteerder elkaar goed versterken en of de activatie onderdelen op een natuurlijke wijze in het radioprogramma passen.


Dacia 'Blijf erin en win' activatie
Voor de vierdaagse Dacia activatie werd een Dacia Duster in het 538-pand geparkeerd, waar vier luisteraars werden uitgedaagd om zo lang mogelijk in de auto te blijven zitten. Zij sliepen, dronken en aten in de auto en mochten er alleen uit voor een korte plaspauze. De Dacia Duster werd volledig uitgerust met camera’s en microfoons. Luisteraars van 538 konden hierdoor 24 uur per dag via de livestream op 538.nl meekijken en konden de 538 dj’s snel schakelen en communiceren met de inzittenden.


Gedurende de activatie werden de vier deelnemers door de 538-dj’s continue verleid en uitgedaagd om uit te stappen. De dj’s deden onweerstaanbare inruilvoorstellen en betrokken hun luisteraars bij de keuze van challenges en opdrachten. Hierdoor mochten luisteraars meebepalen wat er in de auto gebeurde om zo met elkaar toe te leven naar het finalespel in “De Frank en Vrijdag Show”.
 

Uiteindelijk bleven twee kandidaten over voor het finalespel en won een deelnemer na vier dagen de Dacia Duster. De gehele activatie werd goed gevolgd door luisteraars, via social en media. Bekijk hier meer over de activatie campagne.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.