Spring naar bijdragen

RTV Rijnmond Zomertoer trekt verder naar de Alblasserwaard


de redactie

736 weergaven

Zes weken lang trekken verslaggevers door regio Rijnmond en laten zien dat dit een prachtig stukje Holland is. De RTV Rijnmond Zomertoer is deze week neergestreken in de Alblasserwaard. Vijf dagen lang staat dit deel van het Rijnmondgebied centraal op radio, tv, internet en social media. 


De aftrap was maandagochtend bij de molens van Kinderdijk. Maar het gebied is méér dan dat: RTV Rijnmond gaat onder meer naar het vestingstadje Nieuwpoort, verslaggevers spelen een potje boerengolf, gaan op zoek naar de mooiste uitzichten en bezoeken de paardenmarkt in Alblasserdam. 


Ook testen ze theetuinen in de Alblasserwaard, steken ze de handen uit de mouwen en pakken ze een feestje mee in de buurt. 


Live radio uitzendingen 
De Zomertoer in de Alblasserwaard wordt vrijdagmiddag afgesloten met een locatie-uitzending van Rijnmond Nu, van 16:00 uur tot 19:00 uur op Radio Rijnmond. De verslaggevers vertellen over hun belevenissen van de afgelopen week en zijn er gasten uit het gebied aanwezig. De zender zet dan hun tent op bij het Bezoekerscentrum Kinderdijk. 


Bijzondere plekken in de regio 
Duurzaamheid op Goeree-Overflakkee. Zon, zee en strand in Hoek van Holland. Kaasmaken in de Alblasserwaard. Feesten in Gorinchem. Historie in Dordrecht. Streekproducten uit Voorne - Putten. Maar ook mooie, gekke en leuke verhalen van de bewoners. Toeristische toppers, bijzondere bedrijven en de grootste ergernissen. 


Beleef het mee met Rijnmond 
Elke week zijn de Rijnmond presentatoren en verslaggevers op een andere plek in de regio. Vorige week waren ze in Goeree Overflakkee. Aankomende vijf weken vind je ze hier: 

 

  • 23-7 t/m 29-7 - Alblasserwaard 
  • 30-7 t/m 5-8 - Waterweg (Schiedam t/m Hoek van Holland) 
  • 6-8 t/m 12/8 - Voorne Putten 
  • 13-8 t/m 19-8 - Dordrecht 
  • 20-8 t/m 26-8 - Gorinchem 


Volg de Zomertoer elke werkdag van 09:00 uur tot 19:00 uur op Radio Rijnmond. En vanaf 17:00 uur in de TV Rijnmond nieuwsuitzendingen. 


Social Media en Online 
De Zomertoer is natuurlijk ook te volgen via de Social Mediakanalen van RTV Rijnmond: Facebook, Instagram, Twitter en via de speciale pagina www.rijnmond.nl/zomertoer.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.