Jump to content

RTV Rijnmond Zomertoer trekt verder naar de Alblasserwaard


de redactie

456 views

Zes weken lang trekken verslaggevers door regio Rijnmond en laten zien dat dit een prachtig stukje Holland is. De RTV Rijnmond Zomertoer is deze week neergestreken in de Alblasserwaard. Vijf dagen lang staat dit deel van het Rijnmondgebied centraal op radio, tv, internet en social media. 


De aftrap was maandagochtend bij de molens van Kinderdijk. Maar het gebied is méér dan dat: RTV Rijnmond gaat onder meer naar het vestingstadje Nieuwpoort, verslaggevers spelen een potje boerengolf, gaan op zoek naar de mooiste uitzichten en bezoeken de paardenmarkt in Alblasserdam. 


Ook testen ze theetuinen in de Alblasserwaard, steken ze de handen uit de mouwen en pakken ze een feestje mee in de buurt. 


Live radio uitzendingen 
De Zomertoer in de Alblasserwaard wordt vrijdagmiddag afgesloten met een locatie-uitzending van Rijnmond Nu, van 16:00 uur tot 19:00 uur op Radio Rijnmond. De verslaggevers vertellen over hun belevenissen van de afgelopen week en zijn er gasten uit het gebied aanwezig. De zender zet dan hun tent op bij het Bezoekerscentrum Kinderdijk. 


Bijzondere plekken in de regio 
Duurzaamheid op Goeree-Overflakkee. Zon, zee en strand in Hoek van Holland. Kaasmaken in de Alblasserwaard. Feesten in Gorinchem. Historie in Dordrecht. Streekproducten uit Voorne - Putten. Maar ook mooie, gekke en leuke verhalen van de bewoners. Toeristische toppers, bijzondere bedrijven en de grootste ergernissen. 


Beleef het mee met Rijnmond 
Elke week zijn de Rijnmond presentatoren en verslaggevers op een andere plek in de regio. Vorige week waren ze in Goeree Overflakkee. Aankomende vijf weken vind je ze hier: 

 

  • 23-7 t/m 29-7 - Alblasserwaard 
  • 30-7 t/m 5-8 - Waterweg (Schiedam t/m Hoek van Holland) 
  • 6-8 t/m 12/8 - Voorne Putten 
  • 13-8 t/m 19-8 - Dordrecht 
  • 20-8 t/m 26-8 - Gorinchem 


Volg de Zomertoer elke werkdag van 09:00 uur tot 19:00 uur op Radio Rijnmond. En vanaf 17:00 uur in de TV Rijnmond nieuwsuitzendingen. 


Social Media en Online 
De Zomertoer is natuurlijk ook te volgen via de Social Mediakanalen van RTV Rijnmond: Facebook, Instagram, Twitter en via de speciale pagina www.rijnmond.nl/zomertoer.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.