Spring naar bijdragen

Auteurs van dit blog

  • de redactie 443

Joe lanceert twee nieuwe zenders met 70’s en 80’s-muziek

de redactie

356 weergaven

Primeur in Vlaanderen: ochtendshow Sven & Anke voortaan op 3 zenders te horen.


Joe lanceert vandaag, maandag 20 augustus 2018, twee nieuwe zenders met 70’s- en 80’s-muziek die zowel online, via de Joe-app als via DAB+ te beluisteren zijn: Joe 70’s en Joe 80’s. Op deze nieuwe zenders kan iedereen non stop luisteren naar de beste hits uit de jaren ’70, de jaren ’80 en op de hoogte blijven van de actualiteit met nieuws- en weerupdates én de ochtendshow.


De radiozender zorgt met de twee nieuwe zenders voor een primeur in Vlaanderen: wie fan is van muziek uit deze twee decennia maar de ochtendshow niet wil missen kan er dus ook Sven & Anke op volgen. Luisteraars van de nieuwe zenders krijgen alle actuagesprekken uit de ochtendshow te horen, maar alle muziek is wel aangepast naar de beste hits uit de 70’s en de 80’s. De ochtendshow van Joe is dus voortaan op drie zenders te horen.


Sven Ornelis, Joe-dj: “Voor mij is dit even revolutionair als toen ik voor de eerste keer een radioshow maakte waarbij ik zelf achter de knoppen stond en alles zelf technisch kon bedienen. We zijn er met onze ochtendshow nu op drie zenders en je kan zelf de muziek kiezen die je wil horen, hoe leuk is dat?”


An Caers, directeur radio: “We weten dat 7 op 10 luisteraars meer themazenders wil rond bepaalde muziekstijlen of specifieke inhoud, dus dit is een eerste stap om tegemoet te komen aan die vraag. Wie fan is van de 70’s of de 80’s én van Sven & Anke, kan vanaf nu opstaan met zijn vertrouwde ochtendshow en ervoor, erna en tijdens enkel de beste hits horen uit dat decennium.”

 

 

Foto: Sven & Anke (Joe / Medialaan)1 Opmerking


Aanbevolen antwoorden

Ter aanvulling op bovenstaand artikel zijn dit de streams van de themakanalen van JOE:

 

Joe 70s               http://icecast-qmusic.cdp.triple-it.nl/JOEfm_be_70s_128.mp3

Joe 80s               http://icecast-qmusic.cdp.triple-it.nl/JOEfm_be_80s_128.mp3

Joe Top 2000      http://icecast-qmusic.cdp.triple-it.nl/JOEfm_be_t2000_128.mp3   

 

 

    Gr,  Melle

 

 

 

bewerkt door melle
  • Vind ik leuk 1

Deel deze opmerking


Link naar opmerking

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden


×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.