Spring naar bijdragen

New Business Radio komt met speciale programmering tijdens Dutch Media Week


de redactie

859 weergaven

Zakenzender New Business Radio is tijdens de Dutch Media Week, die van 1 tot en met 10 september a.s. in Hilversum plaatsvindt, volop actief met live programma’s vanuit de Mediastad. Het station komt speciaal voor de Dutch Media Week met een aangepaste programmering.


Van maandag 3 september tot en met vrijdag 7 september presenteert Rick van Velthuysen elke dag tussen 12:00 en 14:00 uur het speciale programma Dutch Media Week LIVE! Samen met interessante gasten uit de media wereld wordt elke dag teruggeblikt en vooruit gekeken op activiteiten in de Dutch Media Week. Deze speciale uitzending van New Business Radio is bovendien elke dag voor het publiek live bij te wonen in MOUT in Hilversum.


Online Radio Awards
Daarnaast doet New Business Radio tijdens de Dutch Media Week op dinsdag 4 september live verslag van de eerste editie van de Online Radio Awards, een nieuw initiatief van stichting verenigde-Online Radiostations (v-OR) en mediaplatform Spreekbuis.nl. Voor het eerst in de Nederlandse radiogeschiedenis worden er die middag in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid op het Media Park in Hilversum prijzen uitgereikt aan de beste online radiomakers en podcasters. Er worden Online Radio Awards uitgereikt in de categorieën beste online radiostation, beste podcast, beste online presentator/presentatrice en beste online radio ambassadeur.


In een speciale uitzending van 16:00 tot 19:00 uur doet New Business Radio live verslag van dit event. De presentatie is in handen van o.a. Barry Brand. De winnaars worden vanaf 17:00 uur bekendgemaakt in een speciale Awardshow, gepresenteerd door Erik de Zwart.

 

Dutch Media Week
Dutch Media Week is hét festival voor iedereen die van media houdt. Het veranderende medialandschap en de impact van de media in al haar facetten staan centraal tijdens tal van activiteiten voor een breed publiek én mediamakers. Het festival laat de laatste ontwikkelingen zien aan de hand van inspirerende bijeenkomsten, experimentele producten en vele andere uiteenlopende activiteiten op het Media Park, bij Beeld en Geluid en op een aantal andere locaties in Hilversum.


New Business Radio is dé online zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start up tot ijzersterke multinational. Iedereen praat mee op New Business Radio.

 

Foto: Rick van Velthuysen tijdens de Dutch Media Week (New Business Radio)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.