Spring naar bijdragen

Waylon pop-up station bij Radio Veronica


de redactie

869 weergaven

Veronica heeft een nieuw online station: Waylon Non-Stop. Een pop-up station dat door de muziekzender is gecreëerd om luisteraars alvast in de stemming te brengen voor Radio Veronica Top 1000 Allertijden – Waylon In Concert. Zoals de naam van het station al doet vermoeden, kunnen luisteraars bij het online station terecht voor een variatie aan muziek van Waylon: diverse optredens van de Radio Veronica Top 1000 Allertijden concerten en al zijn bekende en minder bekende hits. Luisteraars kunnen vanaf vandaag via radioveronica.nl en de Radio Veronica app luisteren naar Waylon Non-Stop.


Podcast
In aanloop naar Radio Veronica Top 1000 Allertijden – Waylon In Concert verschijnt er, naast de muzikale verzameling van Waylon, ook een podcast op het pop-up station Waylon Non-Stop. Het gaat om een speciaal opgenomen podcast waarbij de zanger in gesprek gaat met Giel Beelen. De Veronica-dj, die de presentatie verzorgt van de optredens in Rotterdam Ahoy, kijkt samen met de zanger vooruit naar de komende concerten en praat uitgebreid over zijn carrière, privéleven en de Top 1000 Allertijden.


Setlist
Naast het pop-up station en de speciale podcast is er nog een nieuw element rondom Radio Veronica Top 1000 Allertijden – Waylon In Concert. Luisteraars krijgen de mogelijkheid om mee te beslissen over de samenstelling van de setlist. Gedurende de maand oktober kunnen zij in de Veronica Ochtendshow met Giel hun stem uitbrengen voor het openingsnummer, de favoriete Top 1000 Allertijden cover van voorgaande jaren, en een totaal nieuwe setlist suggestie. De gekozen nummers zullen in het ochtendprogramma van de muziekzender bekend worden gemaakt.


Online Stations
Naast Radio Veronica en het Waylon pop-up station biedt Veronica nog zes andere online stations: Veronica Hits, Veronica Top 1000 Allertijden, Veronica 00’s Top 500, Veronica Non-stop, Veronica Rock Radio, Veronica Rock Hits Top 500 en Veronica Album Top 750.


Radio Veronica Top 1000 Allertijden – Waylon In Concert vindt plaats op 30 november en 1 december in Rotterdam Ahoy. 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.