Spring naar bijdragen

Peter Hoogland na bijna 20 jaar terug bij Joe met Het Land van Hoogland


de redactie

1093 weergaven

Van maandag 12 november tot 16 november staan de jaren ’90 centraal op Joe tijdens Celebrate the 90’s. Voor de gelegenheid presenteert Peter Hoogland na bijna 20 jaar weer zijn radioprogramma Het Land van Hoogland. “De klokken hebben gesproken, de nacht is gevallen. De sterren zijn weg…” Deze iconische intro weergalmt nog steeds in het achterhoofd van de radioluisteraars die er in de jaren negentig al bij waren. Peter brengt een geactualiseerde versie van zijn programma, maar net als 20 jaar geleden kunnen de luisteraars bellen met hem en gaat hij geen onderwerp uit de weg. Het Land Van Hoogland is volgende week van maandag tot donderdag te horen van 22:00 tot 01:00 op Joe. Wie zijn verhaal nu al wil doen of suggesties wil delen met Peter kan surfen naar joe.be. 

Peter Hoogland: “Het basisidee blijft hetzelfde: babbelen met de luisteraars en dingen durven zeggen zoals ze zijn. Echte menselijke gesprekken. Het gaat natuurlijk wel wat anders zijn, het wordt een geactualiseerde versie van het programma. Maar het programma zal opnieuw serieuze onderwerpen en absurde humor combinere


Ook het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx doen iets extra voor de 90’s-week: ze nodigen elke ochtend tussen 07:00 en 09:00 omroepers uit de jaren negentig uit. Johan Verstreken, Anne De Baetzelier, Martine Prenen, Marlène De Wouters en Lynn Wesenbeek kondigen de vaste ochtendrubrieken aan en ontlasten de Joe-nieuwslezers van hun taken. Sven en Anke steken ook hun vaste rubrieken in een 90’s-jasje. Zo zal onder andere Rik Torfs in Advocaat van de Duivel een 90’s dilemma voorleggen aan de luisteraar. Speciaal voor de gelegenheid is volgende week de ochtendshow van Sven en Anke ook live te volgen tussen 06:00 en 09:00 bij CAZ.


Tussen 06:00 en 22:00 (maandag), 04:00 en 22:00 (dinsdag tot donderdag) en 04:00 en 19:00 (vrijdag)  tellen de Joe-dj’s in de Top 900 van de 90’s af met de 900 beste 90’s-hits, gekozen door de luisteraars. Aansluitend om 22:00 begint Peter Hoogland aan Het Land van Hoogland tot 01:00.


Foto: Peter Hoogland (Joe)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.