Spring naar bijdragen

Davina Michelle neemt Rotterdamse Sky Radio kersttram over


de redactie

550 weergaven

Davina Michelle verraste vanmiddag tientallen tramreizigers in de Sky Radio kersttram in Rotterdam met een spontaan bezoek. De zangeres, die al weken de hitlijsten aanvoert met haar single ‘Duurt te lang’, stapte samen met de Sky Radio kerstman lijn 23 binnen om de reizigers in kerststemming te brengen. Ze kreeg de eer om te ervaren hoe het is om op de stoel van de trammachinist te zitten en trakteerde alle aanwezigen op een akoestische versie van haar kersthits ‘Imagine’ en ‘Hallelujah’. Ook haar nummer 1-hit mocht niet ontbreken en werd enthousiast meegezongen.\


Davina Michelle “Het is heel gaaf om op deze manier tramreizigers van de Sky Radio kersttram in kerstsfeer te brengen. En dan ook nog met mijn eigen versie van ‘Imagine’, het liedje waar ik eind november The Christmas Station mee mocht openen. Wat een geweldige ervaring.”
 

Sky Radio Kersttram
De hele kerstperiode rijdt er zowel in Amsterdam als in Rotterdam een speciale Sky Radio kersttram die reizigers geheel in stijl naar plaats van bestemming brengt. De twee kersttrams zijn voorzien van een gigantische kerstmuts van 2,5 bij 2 meter, 6300 kerstlampjes en non-stop de beste kersthits van The Christmas Station om reizigers helemaal in kerststemming te brengen. Om zoveel mogelijk mensen het kerstgevoel te kunnen bezorgen, rijden de trams iedere dag een andere route.
 

Sky Radio The Christmas Station
Sky Radio 101 FM wordt ieder jaar omgedoopt tot The Christmas Station. The Christmas Station zendt tot en met tweede kerstdag non-stop de beste kersthits uit.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.