Jump to content

De Gouden Week op Radio M Utrecht


de redactie

961 views

Direct na de kerstdagen start op donderdag 27 december De Gouden Week op Radio M Utrecht FM 93.1. Tot en met zondag 6 januari kunnen luisteraars genieten van Gouwe Ouwe hits uit de jaren 60, 70 en 80 en De Gouden 100 op 1 januari. Ook zijn er mooie prijzen te winnen zoals tablets, dinercheques en weekendjes weg in het spel De Gouden Plaat.


Vanaf 27 december draait Radio M Utrecht in De Gouden Week alleen de mooiste muziek uit de jaren 60, 70 en 80. Tijdens  De Gouden Week maken luisteraars elke dag kans op fantastische prijzen zoals dinerbonnen, tablets en e-readers in het spel De Gouden Plaat. Luister goed en bel wanneer u De Gouden Plaat hoort. Op 1 januari presenteren Bart van Leeuwen en Henk Mouwe De Gouden 100. Een lijst met de 100 mooiste ‘evergreens’ gekozen door u! Stemmen kan tot en met 31 december via www.rtvutrecht.nl/top100.


Jos van Heerden presenteert elke werkdag van 14:00 tot 17:00 uur het programma Jukebox Goud, een vooruitblik op De Gouden 100.


De Gouden Week op Radio M Utrecht, een heerlijke manier om het oude jaar uit te luiden en het nieuwe jaar te beginnen! Van donderdag 27 december tot en met zondag 6 januari.


Radio M Utrecht is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.