Spring naar bijdragen

The Power Of MNM: herbeleef de beste momenten van MNM


de redactie

776 weergaven

Al heel wat jaren schrijft MNM een sterk verhaal dat meermaals bewezen heeft dat het effectief een baken is in het leven van jonge mensen. Op zaterdag 5 januari doet MNM dat al 10 jaar en daarom is er een ‘extraatje’ voor al wie luistert via de MNM-app.


Vanaf zaterdag 5 januari kan je via de MNM-app een extra programma beluisteren. Je vindt de extra audio-beleving in de MNM-app onder de knop: MNM Rewind.


In het programma hoor je alle MNM-dj’s vertellen over de krachtigste radiomomenten tussen 2009 en nu. Tussendoor krijg je telkens een jaarlijks hitoverzicht van de MNM50 over de verschillende jaren heen.


Rino Ver Eecke, Nethoofd MNM: “Voor mij zijn er alvast twee projecten die me altijd gaan bijblijven en waar ik als nethoofd heel fier op ben: De Strafste School en MNM Marathonradio. Terwijl scholen doorgaans als saai bestempeld worden door leerlingen, zorgt Tom De Cock in De Strafste School ervoor dat leerlingen, leraars en directie schitteren. En daarvoor is niet de kennis het grote verschil, maar wél wat ze samen kunnen bereiken met talent en inzet. Marathonradio is dan weer een baken in de helse studie- en examenperiode juni. Leerlingen en studenten krijgen een grote spotlight van MNM aangeboden. In juni hebben we aandacht voor hun problemen en verzuchtingen en MNM wil samen met de ouders en familie, leerkrachten en docenten iedereen ondersteunen met interessante tips en relevante weetjes. Zo zorgt Marathonradio voor een grote verbondenheid in Vlaanderen tijdens de hele examenperiode.”


Met de extra audio-beleving MNM Rewind krijg je een overzicht van de impact die het radionet heeft op de jonge luisteraars. Je hoort en voelt wat MNM betekent als vriend van jonge luisteraars en hoe MNM verbonden is met hen.In het programma hoor je nog een keer de mooiste en krachtigste momenten en je beleeft ook verhalen van achter de schermen, exclusief verteld door de radiomakers van MNM.

  • Hoe klonk de start van MNM nu ook alweer?
  • Hoe zot was de eerste Marathonradio met Peter Van de Veire?
  • Wat deed Brahim in Mosul met Rudi Vranckx?
  • Wat heeft Tom De Cock met wetenschap?
  • Welke grote artiesten zoals Ed Sheeran kwamen op bezoek?
  • Wat doet Dorianne Aussems in Generation M met jongeren?
  • Welke jonge artiesten en dj’s kregen een kans op MNM?


Op dit en nog veel meer vragen krijg je een antwoord als je luistert naar MNM Rewind. Vanaf zaterdag 5 januari exclusief in de MNM-app.


Op zaterdag 5 en zondag 6 januari hoor je ook een paar fragmenten uit de extra audiobeleving op MNM tussen 07:00 en 10:00 uur.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.