Spring naar bijdragen

'Perfect' favoriete lovesong voor Valentijnsdag


de redactie

819 weergaven

‘Perfect’ van Ed Sheeran is verkozen tot favoriete lovesong voor deze Valentijnsdag. De romantische ballad kreeg de meeste stemmen van de luisteraars en veroverde daarmee de nummer 1-positie in de Valentijn Top 101 die Sky Radio speciaal op de dag van de liefde uitzendt. De hitlijst van de non-stop muziekzender bevat de beste lovesongs van internationale artiesten, waaronder Ed Sheeran en P!NK, én nationale artiesten, zoals Davina Michelle en Nielson. De Valentijn Top 101 is vandaag van 09.00 uur tot 17.00 uur te horen bij Sky Radio.


Top 5:

  1. Ed Sheeran – Perfect
  2. Adele – Make You Feel My Love
  3. Justin Timberlake – Can’t Stop The Feeling!
  4. Bruno Mars – Marry You
  5. P!NK – Just Give Me A Reason


Meest populair
Ed Sheeran heeft niet alleen de nummer 1-positie bemachtigd, de Britse singer-songwriter heeft ook de meeste noteringen. Zeven tracks in de Valentijn Top 101 zijn van hem, waaronder ‘Perfect’ (positie 1), ‘Happier’ (positie 12) en ‘Shape Of You’ (positie 23). Hiermee is Ed Sheeran duidelijk de populairste artiest in deze hitlijst. Adele volgt daarna met zes noteringen met ‘Make You Feel My Love’ op positie 2 en hekkensluiter ‘Send My Love’ op positie 101. P!NK maakt de top 3 compleet met vier noteringen, waarvan ‘Just Give Me A Reason’ op de vijfde positie.


Nederlands trots
Nederland is goed vertegenwoordigd in de Valentijn Top 101. Maar liefst twaalf artiesten van Hollandse bodem zijn terug te vinden in de hitlijst, waaronder Miss Montreal, Ilse DeLange, Marco Borsato, Kensington en Armin van Buuren. ‘Love You More’ van Racoon staat op positie 17 en daarmee is de band de hoogst genoteerde Nederlandse artiest. Bløf en Mr. Probz hebben allebei twee noteringen bemachtigd in de Valentijn Top 101 en delen daarom de titel van meest genoteerde Nederlandse artiest.


Nieuwkomers
Nieuw in de hitlijst zijn onder andere Krezip, Davina Michelle en Nielson. ‘Duurt Te Lang’ van Davina Michelle staat op positie 24 en is daarmee de hoogste nieuwe binnenkomer. Nielson staat met zijn hit ‘IJskoud’ op positie 69 en Krezip, de band die onlangs een comeback maakte, heeft met ‘I Would Stay’ de 53e positie behaald. Ook internationaal zijn er nieuwkomers, waaronder Michael Schulte. De Duitse zanger vertegenwoordigde vorig jaar Duitsland op het Eurovisie Songfestival met ‘You Let Me Walk Alone’. De track staat op positie 72. Ook Lady Gaga met ‘Shallow’ is nieuw in de hitlijst. De track uit de film ‘A Star Is Born’ is terug te vinden op positie 56. Daarnaast heeft ook ‘Love Of My Life’ van Queen een plekje veroverd in de Valentijn Top 101. De track belandde op positie 62 dankzij de populariteit van de film ‘Bohemian Rhapsody’. 


De Valentijn Top 101 is op 14 februari tussen 09:00 en 17:00 te horen bij Sky Radio.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.