Spring naar bijdragen

Aan Tafel! in de jaren 80 bij Radio M Utrecht


de redactie

1038 weergaven

Van maandag 4 tot en met vrijdag 8 maart presenteert Radio M Utrecht Aan Tafel! in de jaren 80. Vijf dagen terug naar de tijd waarin miljoenen Nederlanders inschakelden voor de shows van Ron Brandsteder en Willem Ruis, Nederland het EK won, de walkman werd geïntroduceerd en de schoudervullingen helemaal hip waren. Tijdens Aan Tafel! in de jaren 80 hoort u natuurlijk ook de bekende hits uit die tijd op de radio!


"Naast onze succesvolle Week van de Sixties en Week van de Seventies duiken we nu in de jaren tachtig! Dat doen we in Aan Tafel! met bekende gasten uit die tijd zoals: Nol Havens, Martin Gaus, Bill van Dijk, Patty Zomer en Hans Cornelissen", aldus presentatrice Conny Kraaijeveld.


Het lunchprogramma Aan Tafel! staat van maandag tot en met vrijdag van 12:00 tot 14:00 uur helemaal in het teken van de jaren tachtig met bijzondere gasten, nostalgische fragmenten uit het nieuws en natuurlijk de muziek van toen. Voormalig professioneel tennisster Marcella Mesker is maandag te gast in de studio en Conny haalt herinneringen op met Nol Havens van VOF de Kunst, bekend van zijn grote hits Eén kopje koffie en Suzanne. Musicalster Bill van Dijk en acteur Peter Lusse komen dinsdag langs. Woensdag neemt televisiepresentator Martin Gaus plaats in de studio en verwelkomen we Cisca Dresselhuys. Met Hans Cornelissen praat Conny donderdag over het succes van Zeg ‘ns Aaa  en komt zangeres José Hoebee langs. Vrijdag gaan we met Patty Zomer terug naar haar tijd bij de Dolly Dots. 


Met het spel Raad de TV-tune! maakt u elke dag kans op bijzondere prijzen. Verder speciale aandacht voor de vooruitziende blik die Chriet Titulaer had in de jaren tachtig. Hij voorspelde de komst van de beeldtelefoon, glasvezel en een mobiele telefoon.


Aan Tafel! in de jaren 80 is van maandag 4 tot en met vrijdag 8 maart op Radio M Utrecht te beluisteren tussen 12:00 en 14:00 uur. Radio M Utrecht FM 93.1 is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.