Jump to content

Omroep Flevoland houdt open dag

Sign in to follow this  
de redactie

389 views

Omroep Flevoland houdt in het kader van het 30-jarig bestaan van de omroep op zaterdag 6 april open huis. Flevolanders zijn tussen 10:00 en 16:00 uur welkom om de studio’s en andere ruimtes te bezoeken.


30 jaar geleden begon Omroep Flevoland als regionale radiozender voor Flevoland om vanuit Lelystad drie uur per dag een uitzending te verzorgen. Anno 2019 worden 24 uur per dag programma’s uitgezonden op radio en televisie en beschikt de omroep over een website en een app waarop continue het laatste nieuws uit de provincie gebracht wordt. Ook is het nieuws via social media (Facebook, Twitter, Instagram, YouTube) te volgen.

 
Tijdens het open huis kunnen bezoekers op verschillende plekken in het gebouw bij allerlei activiteiten terecht. Er kan gekeken worden bij de live radio-uitzending, bij de weerman in de speciale weerstudio en bezoekers kunnen zelf ervaren hoe het is om op TV te presenteren of live verslag te doen. Ook kunnen bezoekers commentaar inspreken bij beelden van een voetbalwedstrijd en wordt tekst en uitleg gegeven over het maken van opnames met een drone. Daarnaast is het mogelijk om het omroepmuseum met oude radio’s en andere apparatuur te bezichtigen en kunnen bezoekers tijdens deze open dag de presentatoren van Omroep Flevoland ontmoeten. Bovendien is er live muziek in de kantine en kunnen bezoekers in gesprek gaan met ‘de baas’ van de omroep.

 
Het gebouw van Omroep Flevoland is te vinden aan de Larserpoortweg 40 in Lelystad.


Meer informatie is te lezen op de website van Omroep Flevoland: https://www.omroepflevoland.nl/info/opendag

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.