Spring naar bijdragen

Nieuw duurzaamheidsprogramma ‘Impact’ op New Business Radio  


de redactie

1617 weergaven

New Business Radio start op vrijdag 12 april a.s. met het nieuwe duurzaamheidsprogramma ‘Impact’. In het programma, dat gepresenteerd wordt door Glenn van der Burg, delen ondernemers en duurzaamheidsexperts hun visie en aanpak op business impact.


Impact richt zich op managers, ondernemers en professionals die geloven in de positieve impact van organisaties op vraagstukken als energie, voeding, eenzaamheid en biodiversiteit. Hoe zorg je voor impact? Wat betekent dat voor de samenleving? En hoe zien de nieuwe circulaire businessmodellen eruit? Met gasten in de studio, telefonische interviews en de laatste inzichten uit de wetenschap in vogelvlucht. 


Het programma wordt gemaakt in samenwerking met het impactonderzoekscentrum, Impact Centre Erasmus en hét online kenniscentrum voor duurzaam of maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaam-ondernemen.nl


Impact wordt gepresenteerd door Glenn van der Burg, die al vier jaar wekelijks is te horen op New Business Radio met zijn programma People Power. Van der Burg, voorheen werkzaam bij MVO Nederland, is een ervaren facilitator van groepen die samen een vliegende start willen maken bij hun organisatieverandering. Glenn schreef de managementboeken Boven het maaiveld en Management Mythes en levert regelmatig als spreker en dagvoorzitter een bijdrage aan congressen. 


Glenn van der Burg: “Organisaties hebben de kracht om maatschappelijke vraagstukken op te lossen en beginnen te beseffen dat juist daar de nieuwe business modellen ontstaan. In dit nieuwe programma gaan we op zoek naar voorbeeldige bedrijven en wetenschappelijke onderbouwing.”
 

Impact is vanaf vrijdag 12 april a.s. elke tweede vrijdag van de maand tussen 14:00 en 15:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms en impact.radio.


Over New Business Radio
New Business Radio is dé zakenzender van Nederland. Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start up tot ijzersterke multinational. Iedereen praat mee op New Business Radio.


Afbeelding: Presentator Glenn van der Burg, te midden van Karen Maas en Annette van Waning van Impact Centre Erasmus (foto New Business Radio)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.