Jump to content

Zaterdageditie Foute Party uitverkocht

Sign in to follow this  
de redactie

261 views

Voor de zaterdageditie van de Foute Party van Qmusic zijn alle 20.000 kaarten verkocht. Met nog meer dan een maand te gaan, zijn enkel nog voor de vrijdagavond tickets beschikbaar. Dit meldde Domien Verschuuren zojuist in zijn middagshow.


Met onder anderen Ch!pz, Paul Elstak, Gerard Joling en Snollebollekes in de line-up belooft de Foute Party haar naam van guilty pleasures-spektakel eer aan te doen.


Om alvast warm te lopen voor de Foute Party draait Qmusic op Hemelvaartsdag de hele dag foute muziek. Deze dag vormt de aftrap van de maand juni die traditioneel omgedoopt wordt tot Foute Maand.


De Foute Party begon ooit als een klein feest bij Qmusic en is sinds de start in de Brabanthallen in 2008 uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend fenomeen met foute acts van wereldformaat. Afgelopen jaar verwelkomde de Foute Party maar liefst 40.000 bezoekers. Dit jaar vindt het feest plaats op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni. Tickets voor de vrijdageditie zijn hier verkijgbaar.

  • Sad 1
Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.