Spring naar bijdragen

Dagelijkse Tourupdates op ALLsportsradio


de redactie

816 weergaven

ALLsportsradio start vanaf maandag 8 juli a.s. dagelijks met speciale Tourupdates vanaf het grootste wielerevenement ter wereld, de Tour De France. De Tourupdates worden gemaakt in samenwerking met de redactie van Procycling. De samenwerking werd vandaag in een speciale Tourspecial van ALLsportsradio LIVE! bekend gemaakt.


Dagelijks om 12:15 uur doen Procycling redacteuren Leon de Kort en voormalig prof wielrenner Leon van Bon live verslag op ALLsportsradio. Daarnaast zullen tijdens de Tour ook regelmatig uitgebreide interviews met renners te horen zijn op de sportzender. De dagelijkse uitzendingen van ALLsportsradio LIVE! worden gepresenteerd door Robert Denneman.


Rodrick de Munnik, hoofredacteur van Procycling/FIETS: “Procycling zit midden in de koers en dus ook in de Tour de France. Normaliter in een magazine, maar samen met ALLsportsradio ook live op de radio. En mooier kunnen we deze samenwerking niet starten dan in de grootste wielerkoers van de wereld”.


“Mooi dat we met onze sportzender op deze manier verslag kunnen doen van het grootste wielerevenement ter wereld. Dichter bij het vuur kunnen we niet zitten! We kijken uit naar de samenwerking met Procycling”, aldus Lars Schotanus van ALLsportsradio.


De Procycling Tourupdate is naderhand ook terug te luisteren als podcast via de bekende podcast kanalen van ALLsportsradio, Fiets.nl en tourdefrance.nl.


ALLsportsradio
ALLsportsradio is dé online sportzender van Nederland! Op ALLsportsradio komen alle sporten aan bod. Naast de bekende sporten is er juist ook aandacht voor de minder bekende sporten. Sporten die normaliter weinig aandacht krijgen op de radio, zijn juist wel te horen op ALLsportsradio.


Afbeelding: Robert Denneman en Rodrick de Munnik.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.