Spring naar bijdragen

Radio 538 de grootste in de middag


de redactie

590 weergaven

De Coen en Sander Show is marktleider in de middag in de doelgroepen 10+ en 20-49 jaar. Het radio-duo maakt de populairste middagshow van Nederland. De 538 TOP 50, de hitlijst van 538 op vrijdagmiddag, is de best beluisterde hitlijst in 10+ en 20-49 jaar. Dit blijkt uit de vanmorgen door NLO/GfK gepubliceerde luistercijfers.


Menno de Boer - Radio Director 538: "2019 is het spannendste en leukste jaar voor 538 ooit en het bouwen aan programma’s kost tijd. Het hele team van 538 zit bomvol radiopassie en dat wordt bekroond met geweldige cijfers. De nieuwe ochtendshow van Frank Dane en zijn team is overtuigend marktleider en het is fantastisch dat Coen en Sander de laatste maanden weer #1 zijn in de middag. Ook de nieuwe 538 TOP 50 op vrijdagmiddag, de lijst waar luisteraars direct invloed op hebben, is de populairste hitlijst van Nederland. Het dankbaar strooien van positieve cijfers lijkt een trend, maar hier kunnen we niet omheen."


De Coen en Sander Show
Sinds augustus 2015 zijn Coen en Sander elke maandag tot en met donderdag te horen als de vrienden van de middag op Radio 538. Iedere uitzending van De Coen en Sander Show zit vol muziek, gezellige gasten en spraakmakende interviews. Coen en Sander maken, naast hun reguliere uitzendingen, bucketlist-uitzendingen vanaf bijzondere locaties. Aanstaande donderdag maakt het duo live radio vanaf het drielandenpunt in Vaals met internationale vrienden als K3, Frans Duijts, Marcelino Wunderlich en Simon Cziommer.


538 TOP 50
De 538 TOP 50 wordt samengesteld op basis van streamingcijfers, airplay van alle Nederlandse radiostations en 538 Members geven hun waardering aan nummers waarmee ze de samenstelling van de lijst beïnvloeden. De lijst wordt dagelijks bijgehouden en gepubliceerd op 538.nl. De 538 TOP 50 is iedere vrijdagmiddag tussen 14:00 uur en 18:00 uur te horen en wordt gepresenteerd door 538-dj Ivo van Breukelen. Barend van Deelen neemt tijdens zijn programma op Radio 538 om 19:00 uur de belangrijkste verschuivingen en opvallende tracks van die dag door tijdens de Mobiel.nl Dag Top 5.


Bron: NLO/GfK: jun-jul '19, ma-do 16-19 en vrijdag 14-18, 10+ en 20-49 jaar


Afbeelding: Coen Swijnenberg en Sander Lantinga (foto Radio 538)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.