Spring naar bijdragen

538 verhuist studio naar grote hoogte tijdens Amsterdam Dance Event


de redactie

725 weergaven

Online radiostation 538 Dance Department zendt dit jaar tijdens Amsterdam Dance Event drie dagen live uit vanuit de A’DAM Toren. De grootste dj’s en artiesten komen langs in de studio, maar ook jonge talenten en de ster-dj’s van morgen zijn te gast. David Guetta, Lucas & Steve, Ferreck Dawn, Mike Mago, Chocolate Puma, Reinier Zonneveld, Solardo en Oliver Heldens zijn nog maar de eerste namen uit de ADE-line up van 538. De uitzendingen zijn te volgen via TV 538 en op vrijdag- en zaterdagavond komen ook de shows van Radio 538 vanuit Amsterdam.


De programma’s worden gepresenteerd door 538-dj’s Dennis Ruyer, Wessel van Diepen, Wietze de Jager, Igmar Felicia, Daniël Lippens, Barend van Deelen, Ivo van Breukelen, Niek van der Bruggen en Menno de Boer.


Menno de Boer – radio director 538: "538 heeft een groot dance-hart en daarom verhuizen we uiteraard onze studio tijdens ADE naar Amsterdam om dance in de volledige breedte aandacht te geven. 538 Dance Department van Dennis Ruyer is een begrip en heeft een eigen online radiostation waarop 24/7 de beste dance wordt gedraaid. Met dit station zenden we drie dagen lang live uit vanuit de A’DAM Toren met de beste dj’s en grootste, meest veelbelovende namen uit de scene. Ook in de reguliere programmering van Radio 538 zal er tijdens ADE in de avonduren veel aandacht zijn voor het dance event. Dit wordt een week vol energie!"


Programma
Digitale radiozender 538 Dance Department zendt vanaf donderdag 17 oktober tot en met zaterdag 20 oktober tussen 16:00 en 24:00 uur non stop live uit vanuit Amsterdam. Op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober komen de 538 programma’s ‘Weekend Wietze’, ‘Global Dance Chart’ en ‘Dance Department’ vanuit de A’DAM Toren. De shows zijn ook live te zien op TV 538.  Luisteraars kunnen erbij aanwezig zijn, aanmelden kan hier. 


De actuele line-up is te vinden op de site van 538 Dance Department.


538 Dance Department is te beluisteren via: www.538.nl/dancedepartment en via DAB+ en JUKE.


Radio 538 zendt op vrijdag 18 oktober tussen 18:00 en 24:00 uur en op zaterdag 19 oktober tussen 21:00 en 24:00 uur live uit vanuit ADE. 


Afbeelding: Dennis Ruyer (foto 538)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.