Jump to content

Week van het vinyl op Radio Oost

Sign in to follow this  
de redactie

221 views

Radio Oost neemt je van 4 t/m 10 november weer mee terug naar je jeugd in de 'Week van het vinyl'. Luister en geniet van de mooiste evergreens.


In de 'Week van het vinyl' gaan de programma's van Radio Oost terug naar de tijd van je eerste singel, het kraken van de naald op de plaat en het schuifelen met je eerste verkering. De hele week draaien we de mooiste evergreens en natuurlijk zijn we op zoek naar jouw herinneringen en verhalen. Meepraten kan op de Radio Oost Facebook-pagina.


Wat is jouw favoriete vinylplaat?
Wat was jouw eerste plaatje? Welke plaat heb je helemaal grijsgedraaid? Geef het aan ons door via What’s App 06-82829284, op de Radio Oost Facebook-pagina of mail naar vinyl@rtvoost.nl.

 
100 jaar radio
Op woensdag bestaat het medium radio 100 jaar. Dan blikken we terug op belangrijke radio momenten uit de geschiedenis van Overijssel, zoals de vuurwerkramp in Enschede in 2000, de winst van Evert van Benthem in de Elfstedentocht van 1985, de sluiting van de Zwolse veemarkt begin van deze eeuw en het roemruchte radioprogramma Dika & Peter in de jaren 90. Daarnaast zijn voormalige Radio Oost-coryfeeën te gast.

 
De ‘Week van het vinyl’ hoor je vanaf 4 november op Radio Oost.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.