Jump to content

Ruud de Wild en Jacco Eltingh op De Perstribune van MAX

Sign in to follow this  
de redactie

259 views

Zondag 17 november zijn radio-dj Ruud de Wild en oud-tennisser Jacco Eltingh te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12:00 en 14:00 uur bij MAX op NPO Radio 1.


Met Ruud de Wild, de mediagast in De Perstribune tussen 12:00 en 13:00 uur, openen we de Week van de Podcast. Want De Wild is niet alleen één van de bekendste dj's van Nederland (tegenwoordig elke werkdag te horen op NPO Radio 2 met De Wild In De Middag), hij maakt ook één van de populairste podcasts: 30 MINUTEN RAUW. Daarin vraagt hij prominente Nederlanders in dertig minuten het hemd van het lijf.


Jacco Eltingh, de sportgast in het tweede uur tussen 13:00 en 14:00 uur, is tegenwoordig technisch directeur van de tennisbond. Komende week is hij in Madrid, waar het Nederlandse mannenteam de Davis Cup Finals speelt. Eltingh speelde zelf zestien partijen voor het Nederlandse Davis Cup-team, waarvan hij er tien won. In de jaren negentig vormde Eltingh een gouden dubbel met Paul Haarhuis, tegenwoordig bondscoach van Oranje.


Verder in De Perstribune onder meer een bijdrage van Ron Vergouwen. Hij zet zijn Guilty Podcast Pleasures op een rij.


De Perstribune: zondag 17 november 2019 van 12:00 tot 14:00 uur bij MAX op NPO Radio 1, presentatie Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.