Spring naar bijdragen

Joe opent voor de tweede keer op rij het Joe Christmas House in Antwerpen


de redactie

1134 weergaven

Veel lampjes, sfeer, gezelligheid en een optreden van Soulsister: het Joe Christmas House is vandaag, 7 december, officieel geopend! Voor het tweede jaar op rij strijkt radiozender Joe neer op De Grote Markt in Antwerpen. De Joe-dj’s maken in het Joe Christmas House tot en met 31 december elke dag live radio van 12:00 tot 23:00 uur, spelen de beste kersthits en ontvangen verschillende artiesten en gasten. Voor de openingsdag kwam burgemeester Bart De Wever langs bij Joe-dj’s Elke Van Mello en Carl Schmitz met een kerstpakje en deed Soulsister de Antwerpse Grote Markt swingen.  
 

Robin Vissenaekens, Programmadirecteur: “Ook dit jaar gaan we in december bij Joe weer ‘all the way’ voor kerst. We staan opnieuw in Antwerpen met ons Joe Christmas House waar onze dj’s elke dag live radio maken. Luisteraars kunnen er de sfeer komen opsnuiven en genieten van een heleboel gratis optredens. En voor wie maar niet genoeg krijgt van kerstmuziek, is er 24/7 ons Joe Christmas kanaal dat digitaal of via DAB+ te beluisteren is.”


Axelle Red, Scala en Clouseau komen optreden en brengen pakje mee voor Joe-luisteraar
Het Joe Christmas House heeft er dit jaar een nieuwigheid bij: een groot balkon voor live-optredens. Daar zullen de komende weken verschillende artiesten komen optreden zoals Axelle Red, Scala en Clouseau. De artiesten die langskomen in het Joe Christmas House brengen naast goede muziek ook allemaal een pakje mee voor onder de Joe-kerstboom. Die pakjes zullen met kerst, op 25 december, geopend en weggegeven worden aan Joe-luisteraars.


Joe-dj Sven Ornelis zal van maandag 9 tot donderdag 19 december niet enkel te horen zijn in de ochtend maar ook tussen 19:00 en 20:00 uur tijdens zijn gloednieuwe programma ‘Svens eindejaarsvragen’, live vanuit het Joe Christmas House. Sven Ornelis: “Twee weken lang komen er in het Joe Christmas House heel wat bekende gasten langs om samen met mij terug te blikken op het afgelopen jaar. Daarnaast is december voor de meeste mensen hét moment om plannen te maken voor 2020 en daar wil ik alles over weten. Én ik draai met veel plezier hun favoriete kerstplaat!” 


De kersverse voorzitter van SP.A, Conner Rousseau, is de eerste gast bij Sven Ornelis op maandag 9 december. Verder komen ook Hilde Crevits (10/12), zangeres Glennis Grace (11/12), Geert Hoste (12/12), sterrenchef Peter Goossens (16/12), Maggie De Block (17/12), Jan Jambon (18/12) en Kürt Rogiers (19/12) langs voor een babbel. 


Mariah Carey opnieuw ‘Queen of Christmas’ in de Kerst Top 100? 
Op vrijdag 20 december is het tijd voor de Kerst Top 100. Tussen 06:00 en 19:00 uur spelen de Joe-dj’s de 100 favoriete kerstnummers gekozen door Joe-luisteraars. Benieuwd of ‘All I want For Christmas’ van Mariah Carey dit jaar op de troon blijft staan. Wie nu al niet genoeg krijgt van de beste kerstmuziek, kan 24/7 non-stop luisteren naar Joe Christmas via DAB+, Joe.be, de Joe-app en het Radioplayer-platform.

 

joe_christmas_artiesten_1.thumb.jpg.e266060fede7fa50d8b3cbc92ffd3100.jpg

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.