Spring naar bijdragen

De verkiezing Nachtwacht Award 2020 is gestart


de redactie

527 weergaven

Spreekbuis is met de tweede editie van De Nachtwacht Award gestart. De Nachtwacht Award is een radioprijs van mediaplatform Spreekbuis.nl voor dj’s die voor de nachtbrakers, nachtwakers en nachtwerkers de mooiste radio maken. 


De award is vernoemd naar het legendarische TROS-nachtprogramma ‘Nachtwacht’ dat tot 1995 op radio 1 en 2 te beluisteren was. Dit programma werd gepresenteerd door onder andere Tom Mulder, Ad Roland, Peter van Dam, Rob van Someren en Ron Brandsteder. 


Vorig jaar wist het nachtprogramma ‘Onze Man in Deventer’ (NPO Radio 1/ BNNVARA) de meeste stemmen binnen te halen. In de Wereld Draait Door ontving presentator Özcan Akyol De Nachtwacht Award 2019.


Eline Maarse (Spreekbuis.nl): “De bijna tienduizend stemmers bij de eerste editie laten goed zien dat luisteraars van nachtprogramma’s hondstrouw zijn en de presentatoren echt een band met hen weet op te bouwen. Dat is ook de kracht van goede nachtradio!”


Op vrijdag 24 januari worden de 5 genomineerden bekendgemaakt. Tot maandag 27 januari 06:00 ’s ochtends kan er op deze genomineerden worden gestemd. Alle eerdere stemmen tellen mee met de definitieve uitslag. Donderdag 30 januari wordt de uiteindelijke winnaar van De Nachtwacht Award 2020 bekend gemaakt.


Stem op jouw favoriete nachtprogramma via: spreekbuis.nl/nachtwachtaward

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.