Jump to content

Plexiglasschermen in studio’s NPO Radiohuis

Sign in to follow this  
de redactie

104 views

Om de medewerkers in het Radiohuis van NPO zo optimaal mogelijk te beschermen tegen het coronavirus, worden in de studio’s plexiglasschermen geplaatst tussen de verschillende werkplekken. De plaatsing ligt in het verlengde van eerdere maatregelen om de kans op besmetting zo laag mogelijk te houden.


Eerder is al de schoonmaakfrequentie in het Radiohuis opgevoerd en de medewerkers gebruiken daarbovenop extra hygiënedoekjes om knoppen, schuiven, etc, schoon te maken. Iedereen werkt nu met een eigen plopkap op de microfoon.


Het aantal gasten en medewerkers in de studio’s wordt zo laag mogelijk gehouden en uitzendingen en optredens vinden niet meer voor publiek plaats. Ook verblijven de medewerkers niet langer dan strikt noodzakelijk in het Radiohuis.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.