Jump to content

Internationale 80's-legendes John Parr en Bonnie Tyler vieren dit weekend mee met Radio 2


de redactie

579 views

In coronatijden brengt Radio 2 optredens van bekende Vlaamse artiesten naar alle huiskamers met de Beste Buren Huiskamerconcerten. Afgelopen paasweekend genoten luisteraars nog van een extra lange reeks live miniconcerten van onder meer Gers Pardoel, Loredana & Patje en Slongs.


Ook dit weekend lanceert Radio 2 een speciale editie van de muzikale actie. Op zaterdag 18 staan de Beste Buren Huiskamerconcerten namelijk helemaal in het teken van de Klassiekers van de jaren 80. Met die dag ook een internationale artiest op de affiche: niemand minder dan de Britse rockzanger John Parr, bekend van de hit 'St. Elmo's Fire' uit 1985. Verschillende Vlaamse artiesten - onder meer Ingeborg, John Terra, Pommelien Thys (met eigentijdse 80's-covers) en Lady Linn - vervolledigen de affiche voor het hele weekend.


Voor de gelegenheid geeft wereldster Bonnie Tyler - beroemd door haar monsterhit 'Total Eclipse of the Heart' - zaterdag tussen de Beste Buren Huiskamerconcerten een exclusief interview aan Radio 2, live in de Radio 2-app. Meeluisteren kan vanaf 14.30 uur via de app, te downloaden op smartphone via app.radio2.be.


John Terra (zonet live bij Peter Verhulst) kijkt alvast naar uit naar zijn huiskamerconcert: "Ik ga mijn keyboard in de huiskamer opstellen. Ik kijk met spanning uit naar zaterdag. Het is nieuw, maar ik ga ervoor. Ik zal 'You'll never walk alone' zingen, dat is een hart onder de riem in deze coronatijden. En ook 'De dag dat het zonlicht niet meer scheen' zal ik met heel veel plezier brengen."


Voor de Beste Buren Huiskamerconcerten is Kim Debrie opnieuw gastvrouw van dienst. Meekijken en -luisteren kan op zaterdag en zondag vanaf 14:30 uur via de Radio 2-app, te downloaden op smartphone via app.radio2.be.


Op de affiche

  • Zaterdag 18 april - Ingeborg, John Terra, Pommelien Thys van #LikeMe en John Parr
  • Zondag 19 april - David Vandyck, Lady Linn en Guy Swinnen


Benieuwd wie volgend weekend op de affiche staat? Houd radio2.be in de gaten.


Top 80 van de jaren 80
Het hoogtepunt van een feestelijke muziekweek viert Radio 2 op zaterdag 18 april van 11:00 tot 18:00 uur met de Top 80 van de jaren 80, gepresenteerd door Siska Schoeters en Peter Verhulst.
 

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.