Spring naar bijdragen

538-nieuwslezer Henk Blok vanwege gezondheidsredenen met sabbatical


de redactie

1257 weergaven

Nieuwslezer Henk Blok maakte vanmorgen in ‘De 538 Ochtendshow met Frank Dane’ bekend dat hij vanaf juni met sabbatical gaat. Vanwege gezondheidsredenen heeft hij besloten om tijdelijk te stoppen met werken en meer tijd door te brengen met zijn gezin. Henk leest nog tot en met eind mei elke werkdag het nieuws tussen 06:00 en 10:00 uur op Radio 538.


Henk Blok: "Ik kamp al 15 jaar met de ziekte sarcoïdose en besef mij dat ik nu nog redelijk fit ben, maar dat dit helaas niet voor altijd zo zal zijn. Het lopen gaat steeds lastiger en kost steeds meer moeite. Het was zwaar om deze knoop door te hakken en om voor mijzelf te kiezen. Na lang nadenken heb ik besloten dat ik nu nog waardevolle tijd door wil brengen met mijn dochter en vrouw. Ik ben trots op wat we bereikt hebben met de nieuwe ochtendshow op Radio 538. Want die uren radio maken in de ochtend, is het allermooiste wat ik ooit heb gedaan. Het was een jongensdroom die uitkwam en door de jaren heen is het alleen maar nog mooier geworden."

 

Henk Blok is al jaren nieuwslezer bij de 538 Ochtendshow. In 2003 begon Henk met nieuws lezen bij het programma ‘Evers Staat Op’. Sinds 2019 maakt hij onderdeel uit van het vaste team van ‘De 538 Ochtendshow met Frank Dane’. Henk Blok neemt onbetaald verlof op en blijft tijdens zijn sabbatical in dienst van Talpa Network. De vervanger van Henk Blok wordt morgen bekendgemaakt.

538-dj Frank Dane: "Ik ben Henk zo ontzettend dankbaar voor de anderhalf jaar dat wij samen de ochtendshow hebben gedaan. Er is niks fijner dan Henk die met zijn warme stem vertelt wat het nieuws van de ochtend is. Ik ga dat samen met de rest van Nederland heel erg missen. Maar de gezondheid van Henk is natuurlijk het belangrijkst en ik wens hem de allermooiste sabbatical, want dat heeft hij na 17 jaar meer dan verdiend."


Afbeelding: Henk Blok (foto Radio 538)

  • Vind ik leuk 1

1 Opmerking


Aanbevolen antwoorden

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.