Jump to content

Stefan Brau en Frank Schildkamp naar EASY 95.5 FM 

Sign in to follow this  
de redactie

180 views

Op woensdag 13 mei 2020 start de nieuwe programmering van de Almeerse radiozender EASY 95.5 FM. De belangrijkste reden is de komst van Stefan Brau en Frank Schildkamp naar de zender. 


Op werkdagen blijft Bart van der Molen de luisteraars wakker maken met zijn “In de Morgen Show”. Nieuw is Frank Schildkamp (Fresh FM/Wild FM) tussen 09.00-13.00 uur met Easy@Work gevolgd door nieuwkomer Stefan Brau (RTL FM/ Radio Decibel) die de middageditie van dit programma voor zijn rekening neemt. Edwin Simonis verhuist naar de spitsuren met “De Leeuwenkuil” van 17.00-19.00 uur. Het programma R&B met Rosa G. blijft op werkdagen van 22:00-24:00 uur te horen op de zender evenals Jan van Veen met Candlelight op zondagavond 22:00-24:00 uur. 


Hierdoor gaat Martin Stoker (RTL) naar het weekend waar hij naast de uren 13:00-17:00 uur ook een Dance Classics programma voor zijn rekening neemt op de zaterdagavond. Frank van Roosendaal (ex Delta Radio), die al enige tijd overdag als invaller te horen was, gaat in het weekend 09:00-13:00 uur presenteren.


Nieuw is ook de Talkshow 'Bij Meys' gepresenteerd door Wicky van der Meys waar dagelijks gasten uit de actualiteit aanschuiven live vanuit Restaurant NUL36 aan de Grote Markt in Almere. Eerder werd de komst van voormalig RTL Nieuwslezer Edvard Niessing al bekendgemaakt die het lokale nieuws maakt. 
  
EASY 95.5 FM is sinds kort ook te ontvangen via DAB+ kanaal 10C en uiteraard via 95.5 FM en www.easyfm.nl .

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.