Jump to content

Quarantaine-hit Justin Bieber en Ariana Grande één week na release op vierde plek 538 TOP 50

Sign in to follow this  
de redactie

120 views

Justin Bieber en Ariana Grande hebben een quarantaine-song uitgebracht, genaamd 'Stuck With U'. Alle inkomsten van de track worden geschonken aan een goed doel, dat zich inzet voor gezinnen van zorgmedewerkers die geraakt zijn door de coronacrisis. Hiermee verwarmt het duo de harten van mensen over de hele wereld, waaronder ook die van de 538-luisteraars. Het nummer kwam nog geen week geleden uit en komt nu al binnen in de Top 5 van de 538 TOP 50. De 538 TOP 50, gepresenteerd door Ivo van Breukelen, is vanmiddag tussen 14:00 uur en 18:00 uur te beluisteren op Radio 538.


Ook Maroon 5 doet het goed in de 538 TOP 50, de band heeft namelijk een nieuw record te pakken met hun hit 'Memories'. Ze staan al 34 weken in de hitlijst en verslaan daarmee Post Malone met 'Circles', welke 33 weken in de 538 TOP 50 stond.


De 5 populairste hits uit de 538 TOP 50

  1. SAINt JHN – Roses (Imanbek Remix)
  2. The Weeknd – Blinding Lights
  3. Topic feat. A7S – Breaking Me
  4. Ariana Grande & Justin Bieber – Stuck With U
  5. Robin Schulz feat. Alida – In Your Eyes


538 TOP 50
De 538 TOP 50 is de meest actuele hitlijst van Nederland. De lijst wordt dagelijks samengesteld op basis van streamingcijfers, airplay van alle Nederlandse radiostations en de favorieten van 538 Members die invloed uitoefenen door te stemmen. Op deze manier weerspiegelt de lijst de daadwerkelijke populariteit van de muziek bij het publiek. De 538 TOP 50 wordt gepresenteerd door Ivo van Breukelen en is iedere vrijdagmiddag van 14:00 uur tot 18:00 uur te horen op 538. Daarnaast neemt Barend van Deelen iedere maandag tot en met donderdag tijdens zijn programma om 19:00 uur de belangrijkste verschuivingen en opvallende tracks horende bij het nieuws van die dag door tijdens de Mobiel.nl Dag Top 5. De complete 538 TOP 50 is hier te bekijken.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.