Spring naar bijdragen

Feestknallers en klassiekers in Verrückte Top 538


de redactie

886 weergaven

Radio 538 staat vanaf vandaag een week lang in het teken van de vrolijkste en lekkerste muziek in ‘Die Verrückte Top 538’. Van guilty pleasures en feestknallers tot échte klassiekers: alles komt voorbij. De lijst start om 07.00 uur in ‘De Ochtendshow met Frank Dane’, waar dagelijks al twee keer een half uur verrückte platen worden gedraaid in ‘Die Verrückte Halbe Stunde’. De ontknoping van de Top 538 is donderdag 28 mei om 18:00 uur te horen in ‘De Coen en Sander Show’.


Vorig jaar wist Snollebollekes met zijn feestkraker ‘Links Rechts’ de nummer één positie te bemachtigen. Hij werd gevolgd door DJ Paul Elstak met ‘Rainbow In The Sky’ en André Hazes JR. met ‘Leef’. Ook scoorden Helene Fischer met ‘Atemlos Durch die Nacht’ en Ali B, The Partysquad & Yes-R met ‘Rampeneren’ een plek in de top 5. Wie er dit jaar in de top 5 staan, blijft nog even geheim tot de ontknoping op donderdag 28 mei.


Die Verrückte Top 538
‘Die Verrückte Top 538’ is vanaf maandag 25 mei tot en met donderdag 28 mei te horen op Radio 538. De lijst is samengesteld door 538-luisteraars. Gedurende de week komen verschillende artiesten langs om hun Verrückte-hit live te zingen. ‘Die Verrückte Top 538’ komt voort uit ‘Die Verrückte Halbe Stunde’. Hierin wordt elke werkdag twee keer een half uur Verrückte muziek gedraaid tijdens ‘De 538 Ochtendshow met Frank Dane’. Mede op verzoek van de luisteraars is ‘Die Verrückte Top 538’ vorig jaar voor het eerst geïntroduceerd.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.