Spring naar bijdragen

Veronica presenteert '30 Fans Only Concerts' in Ziggo Dome


de redactie

900 weergaven

Radio Veronica organiseert op zaterdag 6 juni een reeks concerten in de Ziggo Dome. Kensington, Ilse DeLange, Duncan Laurence, Alain Clark, Danny Vera en Son Mieux treden die dag op voor een selecte groep van dertig luisteraars. Normaliter is er in de Amsterdamse concertzaal ruimte voor duizenden bezoekers. De '30 Fans Only Concerts' worden in de week van 8 juni uitgezonden op Radio Veronica. Ziggo Dome en Veronica volgen in aanloop naar en tijdens de concerten de regels van het RIVM.


De komende week kunnen Radio Veronica-luisteraars toegang winnen tot één van de concerten. Per optreden is er ruimte voor dertig bezoekers. Na ieder optreden wisselen de artiesten én bezoekers elkaar af. Kensington, Ilse DeLange, Duncan Laurence, Alain Clark, Danny Vera en Son Mieux treden ieder op voor hun fans in een unieke setting. Van maandag 8 tot en met zaterdag 13 juni wordt iedere avond één concert uitgezonden op Radio Veronica.


Danny Damman, directeur Ziggo Dome: “Toen het coronavirus ons land hard trof werden concerten tot 1 september door de overheid verboden. We zijn blij dat wij nu in de gelegenheid worden gesteld om na 1 juni een eerste stap te mogen zetten naar het oude normaal. Op 6 juni zullen er voor het eerst sinds 3 maanden weer concerten in de Ziggo Dome plaatsvinden, uiteraard geheel volgens de richtlijnen van het RIVM en exclusief voor 30 fans. Het mag dan een klein stapje zijn voor een fan en de Ziggo Dome, maar hoe klein dan ook: iedere stap wekt je tot leven.”


Niels van Baarlen, radio director Veronica: “Muziek is in deze tijd belangrijker dan ooit. Het verbindt en steunt. Op deze manier brengen we, buiten de radio om, artiesten en luisteraars weer samen. Luisteraars thuis trakteren we in de week na de concertreeks iedere avond op één van de optredens."


Naar aanleiding van de versoepeling van de coronamaatregelen, is het vanaf 1 juni toegestaan om de deuren van concertzalen voor maximaal dertig bezoekers te openen, mits zij 1,5 meter afstand houden. Uiteraard worden in aanloop naar en tijdens de concertreeks de regels van het RIVM gevolgd. 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.