Jump to content

Niet naar Spanje? Zet Sun FM Beachradio aan

Sign in to follow this  
de redactie

226 views

Voor iedereen die dit jaar door Corona niet naar de zon in Spanje kan of wil, is er vanaf vandaag een leuke mogelijkheid om het spaanse vakantiegevoel thuis te creëren.


Onder het motto 'als de toeristen niet naar ons kunnen komen, komen wij naar hen' is het spaanse toeristen-radiostation Sun Fm Beachradio nu naar Nederland gehaald.


Sun Fm beachradio is perfect voor mensen die zich (toch) even toerist in Spanje willen wanen. Zo hoor je, naast een heerlijk zomerse muziekmix, de hele dag in meerdere talen kwinkslagen over de Costa del Sol: over de dure jachten in Marbella, ontbijten op je balkon bij wuivende palmbomen op het strand, een échte Rolex kopen voor 15 euro in Torremolinos, scheuren met je al dan niet voor een uurtje gehuurde Lamborghini, of lekker shoppen in een van de enorme shoppingcenters. Kortom: plezier!


Ideaal ook voor strandtenten die maandag open gaan, de hele dag: van ontspannen alles klaarzetten, een heerlijke levendige beachmiddag op het strand, tot een romantische sfeer in de avond bij het aansteken van de vuurkorven en de kaarsjes. Vormgeving van Sun Fm beachradio is internationaal, in het Nederlands, Duits, Engels en Spaans.


Sun Fm beachradio is nu overal te beluisteren via www.sunfmbeachradio.nl

  • Confused 1
Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.