Jump to content

Inspecteur Sven Pichal helpt luisteraars bij het invullen van hun belastingbrief met een extra lange belastingspecial


de redactie

231 views

De belastingaangifte blijft voor veel mensen een jaarlijks terugkerende complexe materie. Velen geraken er niet wijs uit en weten niet waar er bepaalde inkomsten of uitgaves moeten ingevuld worden. De Inspecteur maakt naar jaarlijkse gewoonte komaf met ingewikkelde aangiftes tijdens de belastingspecial op Radio 2. Dit jaar trekt hij er voor het eerst twee volledige dagen voor uit.


Op woensdag 3 en donderdag 4 juni opent De Inspecteur samen met de FOD Financiën het belasting-callcenter. Specialisten van de Federale Overheidsdienst beantwoorden fiscale vragen van Radio 2-luisteraars van 08:00 tot 17:00 uur. De specialist aan de lijn geeft het antwoord meteen, of belt binnen de 10 minuten terug met de gevraagde informatie. Het callcenter is voor alle veiligheid uiteraard helemaal coronaproof: alle experts beantwoorden de hulplijn van thuis uit. Het nummer van het callcenter, 078 353 456, wordt gedurende beide dagen regelmatig herhaald op Radio 2.


On air
Een extra lange belastingspecial betekent ook extra on air en online tips voor de Radio 2-luisteraars. Op woensdag 3 juni komt alvast minister De Croo langs bij De Inspecteur. Op donderdag 4 juni beantwoordt Francis Adyns van de FOD Financiën de meest gestelde vragen bij Sven. Ook De Madammen, de Topcollectie en Spits volgen de hulplijn op de voet. Sven geeft gedurende de tweedaagse een stand van zaken en komt regelmatig met interessante updates en weetjes op de proppen.


En online
Niets missen van de special? Niet alleen on air, maar ook online kan iedereen de fiscale tips & tricks volgen in de Radio 2-app.

 

  • Woensdag 3 juni om 09:00 uur interviewt Sven Francis Adyns over de nieuwigheden in de belastingaangifte van dit jaar. En om 14:00 uur vertelt Sven hoe je ervoor kan zorgen dat je geen cent te veel belastingen betaalt.
  • Donderdag 4 juni om 09:00 uur komt Adyns nog eens terug op de meest gestelde vragen. Om 14:00 uur ten slotte vat Sven de extra lange special samen: wat hebben we nu geleerd? Meekijken kan elke dag vanaf 09:00 uur via de Radio 2-app, te downloaden op smartphone of via app.radio2.be.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.