Jump to content

De Coen en Sander Show op zoek naar mooiste vrouwenstem van Nederland

Sign in to follow this  
de redactie

178 views

Katja Schuurman, Jennifer Hoffman, Dionne Stax of misschien wel 538-nieuwslezeres Jo van Egmond: wie heeft de mooiste vrouwenstem van Nederland? 'De Coen en Sander Show’ gaat samen met haar luisteraars op zoek naar het mooiste bekende vrouwelijke stemgeluid van ons land. Na de FHM500, de jaarlijkse zoektocht naar de mooiste vrouw van Nederland, vindt de 538-middagshow het nu tijd voor een radio-editie van de verkiezing. Op 15 juni wordt bekendgemaakt welke vrouw het mooiste stemgeluid van Nederland heeft en de ‘Gouden Stemband’ krijgt.


Sander Lantinga: "Voor alle vriendinnen van 'De Coen en Sander Show' die naast de pot hebben gepist bij de FHM500, hebben wij een alternatief bedacht! Al heb je een gezicht voor de radio, wij zoeken de mooiste stem van Nederland! Wij als mannen van de radio weten als geen ander dat je het ook van de stem van een vrouw warm kan krijgen."


Vanaf vandaag kunnen luisteraars een bekende vrouwenstem aandragen via 538.nl. Op 9 juni komt een longlist online waarna luisteraars een stem kunnen uitbrengen op hun favoriet. Op 15 juni wordt de winnares in 'De Coen en Sander Show' bekendgemaakt.


‘De Coen en Sander Show’ is iedere maandag tot en met donderdag tussen 16:00 uur en 19:00 uur te horen op Radio 538.


Afbeelding: Coen Swijnenberg en Sander Lantiga (foto Radio 538)

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.