Jump to content

Chantal Janzen mooiste vrouwenstem van Nederland


de redactie

193 views

Chantal Janzen beschikt over vele talenten: ze is onder andere actrice, musicalster, presentatrice, zangeres én heeft haar eigen magazine. Daar mag ze nu nog een titel aan toevoegen: mooiste vrouwenstem van Nederland. Chantal Janzen is vandaag door de luisteraars van ‘De Coen en Sander Show’ uitgeroepen tot de vrouw met het mooiste stemgeluid van ons land. Coen en Sander startten twee weken geleden de zoektocht naar aanleiding van de FHM500, de jaarlijkse zoektocht naar de mooiste vrouw van Nederland. De 538-dj’s vonden het hoog tijd voor een radio-editie van de verkiezing.


Chantal Janzen werd vanmiddag door Coen Swijnenberg en Sander Lantinga verrast met het nieuws dat zij de winnares is van de 'Gouden Stemband'. Chantal Janzen: “Maar wie stemt er dan in godsnaam? Hebben mijn ouders zo vaak gestemd? Mocht dat?”


Chantal vertelde dat ze vroeger voor gek werd verklaard toen ze haar ambities om te presenteren kenbaar maakte. Chantal Janzen: “Toen ik zei: ik wil gaan acteren of presenteren, zeiden veel leraren: dan moet je wel normaal gaan praten. Dat ik dit dan win is een anekdote die dan echt waar is.”


Top 6 mooiste vrouwenstemmen van Nederland
Jo van Egmond, de nieuwslezeres van 'De Coen en Sander Show', heeft de 'Zilveren Stemband' ontvangen. Zij is tweede geworden in de verkiezing en is daarmee de runner-up. De 'Bronzen Stemband' is voor Leonie ter Braak, op de derde plaats. De hele top 6:

  1. Chantal Janzen
  2. Jo van Egmond
  3. Leonie ter Braak
  4. Annechien Steenhuizen
  5. Hannelore Zwitserlood
  6. Merel Westrik


Afbeelding: Chantal Janzen (foto Radio 538)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.