Jump to content

BNR lanceert podcast 'BNAIR' over de toekomst van de luchtvaart


de redactie

381 views

Vliegen staat meer ter discussie dan ooit. Wel of geen staatssteun, volle vliegtuigen en lege theaters, vliegen voor een prikkie en vliegtrots versus vliegschaamte. De coronacrisis dwingt ook deze sector om na te denken over aanpassingen en vernieuwing. Een ideaal moment voor een podcast over luchtvaart.
  
De podcast is tegelijkertijd ook een poging om een nieuwe luchtvaartmaatschappij op te richten: BNAIR. Aan het einde van de tiendelige serie is er een antwoord op de vraag: “Is dit inderdaad het ideale moment om een nieuwe luchtvaartmaatschappij op te richten of ziet BNAIR ze vliegen?”
  
Vanaf 22 juni is BNAIR 'Ready for take-off'
In de podcast bespreken Melvin Broekaart en Tamara Doves de mogelijkheden die er ontstaan nu het crisis is binnen de luchtvaart biedt.
Als alles opnieuw ter discussie staat is dan ook alles mogelijk? Kindvrij vliegen bijvoorbeeld? Of juist een vliegtuig met ballenbak? Kunnen stewardessen worden vervangen door magnetrons en mag de inrichting van het vliegtuig op de schop? Lukt het om een BNAIR lounge van de grond te krijgen? En wat zijn de mogelijkheden voor BNAIR om zo groen mogelijk te vliegen?


De podcast is interessant voor iedereen die vliegt: professioneel of niet professioneel, vliegtuigsceptici en vliegtuigfanatici, passagiers met vliegschaamte en passagiers met vliegtrots en te beluisteren via BNR.nl, de BNR app en andere gangbare podcast-platforms zoals Spotify.


Over de makers van BNAIR
Melvin is een bevlogen luchtvaartondernemer met veel Airmiles en vliegtrots, Tamara is tekstschrijver met vliegangst en vliegschaamte. Op papier een ongunstige combinatie voor een luchtvaartmaatschappij. Het levert verhitte discussie en vervreemdende brainstorms op. Gelukkig zijn er experts die in de uitzending BNAIR op het goede spoor zetten.
 
Uitbreiding BNR podcastportfolio
BNR is een van de eerste mediabedrijven die volop is gaan inzetten op het medium podcast. Het bieden van on demand audio naast live radio past in de digitale strategische koers die is ingezet. Ook maakt BNR zich hard voor het bekender worden van het fenomeen podcast onder luisterend Nederland. Onder andere door de Dutch Podcast Awards (edities in 2018 en 2019), een initiatief van BNR, groeit het aantal podcastluisteraars in Nederland. BNR bouwt het podcastportfolio komende periode verder uit met titels voor de zakelijke markt en daarbuiten.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...