Spring naar bijdragen

Radio 538 organiseert NK Buikschuiven tijdens de Zomer Top 538


de redactie

718 weergaven

Tropische temperaturen vragen om verkoeling. Radio 538 regelt het. Op maandag 10 augustus organiseert het radiostation het NK Buikschuiven 2020. Die dag, waarop de temperaturen oplopen tot +30 graden, gaan de tien beste buikschuivers van Nederland de strijd met elkaar aan. Aan hen de taak om zo snel mogelijk over een ingezeepte baan van maar liefst 50 meter te glijden. De buikschuiver die het verste glijdt, wint de kampioenswedstrijd. Het NK Buikschuiven wordt georganiseerd naar aanleiding van de 'Zomer Top 538' die vanaf vrijdag 7 augustus te horen is op Radio 538.


Luisteraars kunnen zich vanaf vandaag via 538.nl aanmelden voor het Nederlands Kampioenschap Buikschuiven. Op basis van de afstand die de luisteraars eerder hebben buik-geschoven, worden de tien luisteraars met de beste afstand gekwalificeerd voor het toernooi dat wordt gehouden in de tuin van Radio 538.


Zomer Top 538
Het NK Buikschuiven vindt plaats tijdens de 'Zomer Top 538'. Vanaf vrijdagavond 7 augustus om 18:00 uur staat Radio 538 vier dagen lang in het teken van de grootste en heetste zomerhits. De lijst wordt samengesteld door luisteraars die via 538.nl kunnen stemmen op hun zomerse favorieten.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.