Spring naar bijdragen

Rolf Sanchez scoort met Más, Más, Más de zomerhit van 2020


de redactie

732 weergaven

Mede door de zinderde zomerhitte van de afgelopen weken is de nieuwste track van Rolf Sanchez dé zomerhit van 2020 geworden. Más, Más, Más prijkt deze week op nummer één in de 100% NL Top 20. Daarmee is de vrolijke, Spaans-Nederlandse track ook direct de snelste stijger van de 100% NL Top 20. De 100% NL Top 20 met Colin Banks is vanmiddag tussen 15:00 en 17:00 uur te horen op 100% NL.


Rolf Sanchez is door het dolle heen: “Oooh, wat vet! Dit is de eerste keer dat ik een nummer één hit scoor met een solo track! Blijer dan dit kun je me niet maken man!” reageert een enthousiaste Sanchez. “In de coronatijd heb ik deze single samen met Paul Sinha en Kraantje Pappie afgemaakt, zij zeiden dat ik een pareltje in handen had. Dus zijn we er voor gegaan! En nu is het een nummer één hit, heerlijk dit! Ik ben zó blij!”


Martijn Zuurveen Radio Director vertelt: "Rolf Sanchez is helemaal hot! Hij maakt de ene na de andere hit met zijn eigen sound en zijn enthousiaste verschijning blijft niet onopgemerkt bij onze doelgroep! Daar zijn wij bij 100% NL natuurlijk enorm blij mee. Met de zomerse temperaturen van de afgelopen weken en deze zomerhit hard aan op je radio, hoef je de grenzen niet meer over voor het ultieme vakantiegevoel!"


Over de 100% NL Top 20
De 100% NL Top 20 is iedere zaterdag tussen 15:00 en 17:00 uur te horen op 100% NL. De lijst wordt samengesteld op basis van stemmen van de 100% NL luisteraars, airplay en streamingcijfers op Spotify en YouTube. Colin Banks neemt de lijst met de beste muziek van Nederland al sinds 2010 voor zijn rekening. Zoutelande van BLØF is de langst genoteerde hit ooit en Davina Michelle de langst genoteerde zangeres. Hoe Het Danst van Marco Borsato, Davina Michelle en Armin van Buuren is de hoogste binnenkomer ooit, de hit kwam in 2019 binnen op nummer 3. Más, Más, Más van Rolf Sanchez is dit jaar de snelste stijger in de 100% NL Top 20. 

 

 

Afbeelding: Rolf Sanchez (Richard Broekhuijzen / Wikipedia)

  • Treurig 1

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.