Spring naar bijdragen

Nederland is dankzij Radio 538 een superster rijker


Vincent

998 weergaven

Het gewone leventje een week lang inruilen voor een luxeleven dat alleen weggelegd is voor de groten der aarde. Voor luisteraars van 538 wordt het mogelijk. Eén luisteraar krijgt op 7 september de sleutel van de superdeluxe Imperial Suite van Hotel Okura Amsterdam en wordt daar een week lang behandeld als een beroemdheid. Roomservice? Staat klaar. Een massage? Binnen een kwartier geregeld. Bezoek van andere bekende sterren? Niks is te gek in de ‘538 Super Suite’. 


De superster overnacht in één van de bekendste en met 485 m² de allergrootste luxe suite van Nederland. 538-dj’s komen langs om een feestje te bouwen, cocktails te shaken en ook artiesten brengen een bezoek aan de suite. Maar het verblijf in de suite is niet gegarandeerd. De superster moet zijn territorium verdedigen en wordt iedere dag meerdere keren uitgedaagd door andere luisteraars die een gooi doen naar het luxe bestaan. De bewoner wiens sleutel uiteindelijk op de laatste dag getrokken wordt, wint €15.000,-. 


Imperial Suite
Voor de bouw van de Imperial Suite, die zich boven in Hotel Okura Amsterdam bevindt, zijn 18 standaardkamers samengevoegd. De suite is voorzien van een privébioscoop, meerdere slaapvertrekken, een glazen trap met ledverlichting en limousine- en butlerservice zijn inbegrepen. Normaal gesproken maken vooral royals, staatshoofden en artiesten gebruik van de luxe suite waar een prijskaartje van €12.500,- per nacht aan hangt. 538 Super Suite


Luisteraars kunnen zich vanaf vandaag aanmelden via 538.nl. Eén van hen krijgt op maandagochtend 7 september als eerste toegang tot de ‘538 Super Suite’. De hotelgast bewaakt zijn verblijf in de suite met zijn hitkennis. Hoe meer hij/zij weet van de 538-artiesten en hun hits, hoe groter de kans dat diegene mag blijven. In ‘De 538 Ochtendshow’, het lunchprogramma van Wietze de Jager en ‘De Coen en Sander Show’ wordt de superster uitgedaagd door andere luisteraars die een gooi doen naar het luxe bestaan. Wint de superster? Dan mag die in de suite blijven. Wint de andere luisteraar? Dan wordt hij of zij de nieuwe bewoner van de suite. Van alle luisteraars die hebben overnacht in de ‘538 Super Suite’, wint één superster €15.000,-.


Tijdens de ‘538 Super Suite’-actie worden de maatregelen rondom het coronavirus nageleefd en de gezondheid van de deelnemers gewaarborgd. 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.