Jump to content

Voormalig TMF-babes presenteren Online Radio Awards


de redactie

976 views

Dit jaar is het precies 25 jaar geleden dat het populaire TV station The Music Factory (TMF) het levenslicht zag. In 2002 viel het doek voor de muziekzender. Voormalig VJ’s Fabienne de Vries en Isabelle Brinkman houden de herinneringen levend door hun reünie in de TMF-podcast. Ook zal het duo samen op dinsdag 6 oktober 2020 in Beeld en Geluid de Online Radio Awards 2020 presenteren.
 
Met de Online Radio Awards, een initiatief van de stichting verenigde-O
nline Radiostations (v-OR) en mediaplatform Spreekbuis.nl, worden voor de derde maal in de Nederlandse radiogeschiedenis prijzen uitgereikt voor online radiomakers en podcasters. In de stemperiode zijn er totaal 36.396 stemmen binnengekomen. De online stations, podcasts en de presentatoren/presentatrices met het meeste aantal publieksstemmen zijn genomineerd. De jury, met onder andere Mischa Blok, Adam Curry, Pierre Papa en Vincent Bijlo, kiest uit de genomineerden de uiteindelijke winnaars.


Isabelle Brinkman: “De Online Radio Awards heeft een speciaal plekje in ons hart. Bij de eerste editie hing al direct een sfeer van mediavernieuwing, die ik nog kende uit de begintijd van de TMF Awards. Op eerste editie van de Online Radio Awards kwam ik Fabienne na jaren weer tegen en op de tweede editie ontstond het idee om een podcast te gaan maken over onze TMF-tijd”


Fabienne de Vries: “Door corona is het TMF Jubileumfeest uitgesteld en daarom ben ik extra enthousiast dat de Online Radio Awards -in iets gewijzigde vorm- wél plaatsvinden. Sinds mijn jeugd ben ik al actief als radiomaakster en al jaren erg bij dit onderwerp betrokken.”


Uitreiking Online Radio Awards
De uitreiking van de Online Radio Awards vindt plaats in Beeld en Geluid op dinsdagmiddag 6 oktober tijdens Dutch Media Week, het mediafestival van Nederland dat georganiseerd wordt van 3 t/m 11 oktober. De spetterende uitreiking is live en gratis te volgen op 6 oktober om 16:00 op: www.onlineradioawards.nl


Afbeelding: Fabienne de Vries en Isabelle Brinkman

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.