Jump to content

FIFA 21-gasten als Ruud Gullit, Sierd de Vos, Firebeatz en Qucee hele week live in de SLAM! studio


de redactie

158 views

“Ratatatata! Koekoek! Gooooooaaaaalllll!” Vanaf vrijdag 9 oktober zijn de stemmen van Ziggo Sport commentator Sierd de Vos en NOS commentator Jeroen Grueter in menig Nederlandse woonkamer te horen, op die datum verschijnt het nieuwste deel in de FIFA-reeks, FIFA 21, in de winkel. Om de release van de game te vieren, slaan radiozender SLAM! en EA Sports deze week de handen ineen. De gehele week staat Club Ondersteboven, het avondprogramma op SLAM!, geheel in teken van FIFA 21.


Bekende gasten tijdens Club Ondersteboven
Vanaf vandaag tot en met aanstaande donderdag ontvangt radio-dj Gijs Alkemade meerdere bekende Nederlanders in de studio die een bijzondere link hebben met het wereldbekende voetbalspel. Zo komen o.a. Ruud Gullit, Sierd de Vos en influencer Qucee vertellen over hun eigen FIFA 21-avonturen en laten zij tijdens de show hun skills zien in de speciaal ingerichte FIFA 21-gameroom. De beelden worden rechtstreeks doorgeprikt naar de online kanalen van SLAM!, zodat ook de luisteraars en kijkers een glimp kunnen opvangen van de nieuwe game. Vanavond trappen het esportsteam Team Gullit en Sierd de Vos, Ziggo Sport commentator, de week af. Ze schuiven aan in de studio om te vertellen over FIFA 21-ervaringen dit jaar. Daarnaast krijgen ook andere bekende gasten, waaronder influencers Ta Joela, straatvoetballers Edward ‘The Godfather’ van Gils en Issy ‘Hitman’ Hamdaoui, de kans om als allereerste Nederlanders de nieuwe game uit te proberen. Ook komt FIFA 21-dj Firebeatz de week feestelijk afsluiten met de nieuwste beats uit de game.


Sander de Vries, Digital Director bij RadioCorp vertelt: “FIFA is een begrip! Onder de SLAM!-luisteraars bevinden zich veel fanatieke gamers. We zijn dan ook erg blij dat we de krachten kunnen bundelen met EA Sports en de lancering van het nieuwe spel mogen bewerkstelligen. De samenwerking tussen SLAM! en EA Sports sluit aan bij SLAM! als multimediaal platform. Als één van de weinige radiostations heeft SLAM! naast radio, ook online een groot bereik. Iedere avond kijken er via SLAM! TV en de online kanalen van SLAM! veel luisteraars mee in de studio van Club Ondersteboven. Zeker in de doelgroep Millennials en Gen Z. Tijdens de FIFA 21-week bij Club Ondersteboven zetten wij dan ook al onze kanalen in om de gewenste impact te bereiken. Er gaan mooie dingen gebeuren deze week!”


Luisteraars maken iedere dag kans op FIFA 21
Vanaf vandaag maken SLAM!-luisteraars in ieder programma kans op FIFA 21. Hoort de luisteraar Sierd de Vos voorbij komen met zijn bekende kreet ‘GOAAAAALLL’, dan moet er zo snel mogelijk gebeld worden naar de studio om kans te maken. Degene die het snelst reageert op de oproep mag als één van de eerste Nederlanders aan de slag met de nieuwe game.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.