Jump to content

Coen & Sander open en eerlijk over verleden, heden en toekomst


de redactie

135 views

Coen en Sander vieren donderdag 15 oktober het 16-jarig radio duo-jubileum. In aanloop naar de grote jubileumshow hebben de 538-dj’s een exclusief, open en bij vlagen emotioneel interview gegeven. Het gesprek wordt in vier delen uitgezonden, deel één is vanaf nu te zien op 538.nl.


De 538-dj’s spraken nog nooit zo eerlijk over elkaar, hun gedeelde verleden en hoe zij naar de toekomst kijken. Het speciale interview wordt gepresenteerd door Renze Klamer. In de eerste aflevering vertellen Coen en Sander eindelijk de waarheid. Waarom was Coen niet aanwezig op de bruiloft van Sander? Hebben ze echt nog nooit ruzie gehad? Is het waar dat ze tijdens Coen zijn burn-out geen contact hebben gehad? En er komt eindelijk een antwoord op de vraag of de dj’s een ongezond hoog salaris hebben.


Deel twee en drie staan maandag 12 en dinsdag 13 oktober op de site van Radio 538. Daarin wordt ingezoomd op het radiohuwelijk van Coen & Sander. Hoe houden ze het al zo lang met elkaar uit? Wanneer sloeg de vonk over? Hebben ze ooit overwogen om te stoppen met elkaar? In de vierde aflevering kijken Coen en Sander naar de toekomst. Het volledige gesprek (dus alle delen bij elkaar) komt op de dag van het grootse 16-jarig jubileum, donderdag 15 oktober, online.

     
16 jaar Coen en Sander – de jubileumuitzending
Met de langste middagshow ooit vieren Coen en Sander op 15 oktober dat zij het langst zittende radio duo ooit zijn. De jubileumuitzending duurt van 12:00 tot 19:00 uur en zit vol met verrassingen. Oude elementen uit de show komen terug, zoals het Request Rad. Vrienden en vriendinnen van het ‘bruidspaar’ komen langs voor felicitaties, muzikale vrienden spelen de lievelingsliedjes van Coen en Sander. Er wordt natuurlijk ook teruggeblikt op diepte- en hoogtepunten en de 538 TOP 50 van Coen en Sander wordt gedraaid; de 50 nummers die hen het meest dierbaar zijn.


Afbeedling: Coen en Sander in gesprek met Renze Klamer (foto )

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.