Jump to content

Fabienne de Vries terug met ‘Toute Fabienne’  


de redactie

119 views

Na 25 jaar keert Fabienne de Vries terug met haar populaire programma ‘Toute Fabienne’. Dit keer niet op TV, maar op het nieuwe online radiostation GoodLIFE Radio. Dat maakte Fabienne de Vries gisterenmiddag zelf bekend in de feestelijke openingsuitzending van de nieuwe lifestylezender. 


Het programma Toute Fabienne is de radiovariant van het gelijknamige TV programma dat Fabienne de Vries in de jaren 90 dagelijks op de populaire muziekzender The Music Factory (TMF) presenteerde. Alleen nu in een nieuw jasje. Met alle elementen die je nog kent van Toute Fabienne op TV, zoals muziek, entertainment, kunst, cultuur en veel interactie. 


“Ik vind het superleuk om na zo’n lange tijd weer terug te zijn met Toute Fabienne. Ook wel een beetje spannend trouwens. Toute Fabienne op TMF was echt mijn kindje, waar ik volledig mijn ei in kwijt kon. Muziek en entertainment, dat is waar mijn passie ligt. Uiteraard zullen we in de radioversie van Toute Fabienne ook weer de link leggen naar muziek uit de jaren 90. En ik hoop ook weer, net als toen, weer veel reacties, verzoekjes en post te krijgen van, in dit geval, luisteraars. De fax en briefkaarten hebben we nu alleen ingeruild voor socials, waar volop interactie mogelijkheden zijn. Met de Toute Fabienne van nu hoop ik ook een fijne plek te creëren waar artiesten naar hartenlust hun muziek- en theaterprogramma’s kunnen promoten”.    


Toute Fabienne met Fabienne de Vries hoor je vanaf 29 oktober elke laatste donderdag van de maand tussen 17:00 en 18:00 uur op GoodLIFE Radio. 


GoodLIFE Radio biedt luisteraars dagelijks inspiratie om het leven beter en completer te maken. Het station brengt 24/7 lekkere muziek, updates, reportages en verschillende themaprogramma’s. 


Thema’s die op de nieuwe lifestylezender een centrale rol krijgen zijn o.a. gezondheid, koken, wonen, persoonlijke ontwikkeling, hobby, muziek, entertainment, showbizz en reizen. Maar ook liefde, relaties en seks. Persbericht


Afbeelding: Fabienne de Vries tijdens de openingsuitzending van GoodLIFE Radio

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.