Jump to content

Vivian Reijs met ‘Viv Health Show’ op GoodLIFE Radio 


de redactie

286 views

Voormalig tv-presentatrice en gezondheidsexpert Vivian Reijs start op woensdag 4 november met haar eigen radioprogramma de ‘Viv Health Show’ op de nieuwe lifestylezender GoodLIFE Radio. In de eerste uitzending zijn actrices, schrijfsters en vriendinnen Isa Hoes en Medina Schuurman te gast.


De ‘Viv Health Show’ is hét radioprogramma voor vrouwen die op zoek zijn naar een gezond, energiek en blij leven. Vanuit haar achtergrond als gediplomeerd hormoonexpert, bestsellerauteur, spreker, moeder en oprichter van haar eigen gezondheidsplatform voor vrouwen gaat Vivian Reijs in de ‘Viv Health Show’ vrouwen helpen, motiveren en inspireren om gezonder te leven. Slapen, bewegen, voeding en mindset. Alles op het gebied van een gezonder leven komt aan bod en wordt besproken met inspirerende studiogasten.


Vivian Reijs: ”Ik wil vrouwen in hun kracht zetten om alles uit hun lijf en leven te halen. Je hormonen spelen daarbij een cruciale rol. Wat je eet en drinkt, hoe je slaapt, beweegt, denkt, tegen jezelf praat en welke informatie je tot je neemt: alles heeft invloed op je hormoonbalans. Radio maken is stiekem altijd al een droom van mij geweest. Ik vind het dan ook super leuk dat ik nu met alle mogelijkheden van online radio en podcast meer mensen het gezondheidsvirus mee kan geven, zonder dat het belerend wordt. Het moet met name ook gewoon leuk zijn”. 


Lars Schotanus van De Radiofabriek: “We zijn trots dat Vivian binnen het team van GoodLIFE Radio dit programma bij ons gaat maken. Naast échte mannenpraat op onze lifestylezender, nu dus ook échte vrouwenpraat! En…ik vermoed dat wij hier als mannen nog wel wat van kunnen leren”. 


De ‘Viv Health Show’ is elke woensdagochtend tussen 11:00 en 12:00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio en naderhand terug te luisteren als podcast via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts). 
 
 GoodLIFE Radio biedt luisteraars dagelijks inspiratie om het leven beter en completer te maken. Het station brengt 24/7 lekkere muziek, updates, reportages en verschillende themaprogramma’s. 


Thema’s die op de nieuwe lifestylezender een centrale rol krijgen zijn o.a. gezondheid, koken, wonen, persoonlijke ontwikkeling, hobby, muziek, entertainment, showbizz en reizen. Maar ook liefde, relaties en seks. 
 
 Aafbeelding: Vivian Reijs (foto GoodLIFE Radio)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.